EVGÖR’den Öğretmenlere Özel Kampanya!

Alışveriş Alışveriş EVGÖR’den Öğretmenlere Özel Kampanya!

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Kas 24, 2011

Türkiye’nin katile ödüllü mobilya markası EVGÖR, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir fırsat kampanyası başlattı. Kampanya sayesinde, yeni evlenecek olan ya da evini yenilemek isteyen Öğretmenler, Kasım ayı sonuna kadar EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerde ekstra %10 indirimden yararlanabilecek. Ayrıca EVGÖR, salon takımları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, köşe takımları ve mobilya aksesuarlarında 36 aya varan taksit imkanının yanı sıra “Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla” avantajı da sunuyor.

Evini yenileyenlerin adresi EVGÖR Mobilya, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında özveriyle görevlerini yerine getiren Öğretmenlere özel avantajlar sunuyor. Evlenecek olan, tayini dolayısıyla yeni ev kuran ya da evini yenileyen tüm öğretmenler, kalite ödüllü Evgör Mobilya’nın “Modern, Klasik, Avangarde ve Modern&Klasik” tarzdaki tasarımlardan dilediklerine ekstra %10 indirim fırsatıyla sahip olabiliyor.

İstanbul’daki öğretmenleri Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşa’daki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerde görevli öğretmenleri de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr’ye bekliyor. “Emanet Sistemi” ile müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme ayrıcalığı sunan firma, ülke genelinde teslimat ve montaj hizmeti veriyor.

Evgör Mobilya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kampanyası ve ürünler hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT