Eviniz Patchworkle Renklensin

Alışveriş Alışveriş Eviniz Patchworkle Renklensin

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Patchwork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Tasarım gücünü modanın son trendleriyle buluşturan Reform Halı, yaklaşan sonbahar günlerinde içinizi ısıtan mekanlar oluşturmaya devam ediyor. Geniş koleksiyonları ile kaliteyi ve estetiği herkesin ulaşabileceği bir hale dönüştüren Reform Halı'nın Patchwork Koleksiyonu, sıradışı dekorasyon modasını evlerinize taşıyacak.

Kadınların modaya ve şıklığa verdiği önemden esinlenerek tasarlanan Patchwork Koleksiyonu renk, desen ve gösterişi sevenlerin tam da aradığı türden... Farklı kültürleri ve zamanları yansıtan el emeği eski halıların yeniden değer kazanarak muhteşem birer tasarıma dönüştüğü Reform Halı Patchwork Koleksiyonu, detaycı yaklaşımı ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.

İlmekleri moda ile buluşturan, değişik parçaların birleşimi ile ortaya çıkan birbirinden özel halılar, tarzının tüm ayırt ediciliğiyle Reform Halı'da. Patchwork halılar, bu sezonun dekoratif aksesuarlarının adeta can damarı olacak dikkat çekici renkleri ve göz alıcı desenleri ile eviniz modaya sıra dışı ayak uyduracak.

Cesaretin, gençliğin ve yaşam enerjisinin evlerinize yansımasını istiyorsanız, Reform Halı, Patchwork Koleksiyonu tam da sizlere göre. Evinize renk katacak Reform Halı Patchwork Koleksiyonu, hayatınızda da daha büyük yer kaplayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT