Evinizi Yılbaşı için Hazırlayın

Alışveriş Alışveriş Evinizi Yılbaşı için Hazırlayın

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Evmanya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Ara 31, 2011

Yeni Yıl Yaklaşırken Önce Evinizi Yılbaşı için Hazırlayın...
Ev yaşam, dekorasyon ve alışveriş portalı Evmanya.com, Yılbaşı için evinizi renklendirecek dekorasyon önerileri sunuyor.

Yeni yılda trendlerin dışına çıkmanın zamanı geldi. Evinizi dekore etmek için bir sıradan yılbaşı dekorları yerine yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Evinizdeki her odada, çam ağacınızda ve masanızda zevklerinizden izler taşıyan seçimler yapmayı deneyin. Yılbaşında çam ağacı süslemesi en doğal olanıdır. Ama bu ağacın altına oyuncaklar, minyatür bebekler, kendi yaptığınız süsler ve yanıp sönen ışıklarla süsleyebilirsiniz..

Sadece salonları değil banyo ve mutfaklarınızı da süslemeyi unutmayın.Yılbaşı temalı havlular ve yine süslerini bu mekanlara da yerleştirebilirsiniz. İster klasik kırmızı yeşil renk kombinasyonunu kullanın, isterseniz dore veya renkli metalik renkler.

Sevdiklerinize minik sürprizler hazırlamayı da unutmayın. Uğur getirdiğine inanılan aksesuarlar, melekler, küçük hediyelerle mutlu edebilirsiniz.

Evmanya.com’dan yılbaşı için hem ürün hem de dekorasyon önerileri...
Ev yaşam, dekorasyon ve alışveriş portalı Evmanya.com’da yılbaşında evlerinizi süsleyecek pek çok ürün seçeneği ile yeni yıl ruhunu evlerinize taşıyor. Ayrıca yılbaşı alışverişine özel 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 10 TL indirim imkanı sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT