Evinizin Şampiyonunun Mutluluk Reçetesi Bu Paketin İçinde!

Alışveriş Alışveriş Evinizin Şampiyonunun Mutluluk Reçetesi Bu Paketin İçinde!

Tarihler: 17 Aralık 2009 Perşembe ~ 17 Ocak 2010 Pazar

Firma: Champion Junior

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2009 ~ Oca 17, 2010
Champion Junior ile yavru köpeğinize sağlıklı ve mutlu bir gelecek hediye edin.

Yavru köpeğinizin hızlı bir periyot izleyen gelişme dönemindeki tüm ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olarak geliştirilen Champion Junior kuru mama, içeriğindeki yüksek besinsel değerlerle minik dostunuza lezzet ve sağlığı birlikte sunuyor. Champion Junior yüksek yağ ve protein oranları ile köpeğinizin mamasından optimal enerji almasını sağlar. Bağırsak florasını dengeleyen, sindirilebilirliği yüksek bir mama olan Champion Junior’ın nişasta içeriği azaltılmış ve sindirilebilir protein oranı artırılmıştır. Köpeğiniz için en uygun kalsiyum ve fosfor içeriği de güçlü kemik yapısının ve sağlıklı dişlerin oluşumunu sağlar. Bunlara ek olarak içeriğindeki doğal tat arttırıcılar ve özel hammaddeler ile de çok lezzetlidir.

Champion Junior büyüme çağındaki yavru köpeklere özel komple ve dengeli bir kuru mama olarak geliştirildiği için veterinerinizin ayrıca bir tavsiyesi yoksa herhangi bir mineral veya vitamin katmanıza gerek yoktur. Champion Junior’ı köpeğinizin sütten kesilme döneminden 12 aylık olana kadar kullanabilirsiniz. 1,5 ve 15 kiloluk ambalajlarla marketlerde uygun fiyatla sunulan Champion Junior Köpek Maması ile köpeğinize sağlıklı enerjiyi hediye edin.

Evcil hayvanlarınızın sağlıklı beslenebilmesi ve bakımına yönelik daha detaylı bilgi için www.tropikalpet.com.tr ye başvurabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT