Evinizin Tüm İhtiyacı Masko`da

Alışveriş Alışveriş Evinizin Tüm İhtiyacı Masko`da

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Mobilyadan çok daha ötesi: Yaşam merkezi
EVİNİZİN TÜM İHTİYACI MASKO’DA
Çeyrek asırlık yolculuğunda MASKO mobilyalarının uğrak noktalarından biri de sizin eviniz olsun. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, her zevke ve bütçeye uygun dekorasyon ürünleriyle, yaşadığınız mekâna değer katıyor.

Bir ev veya işyerinin ihtiyacı olan her şeyi bir arada bulunduran MASKO Mobilya Kenti, tek merkezden dekorasyon çözümleri getiriyor. Kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturan MASKO Mobilya Kenti, çeyrek asırlık yolculuğunda, nesillere özel yaşamlar sunuyor. 2008 yılında ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutan MASKO Mobilya Kenti, şimdi de 2009’da sürpriz kampanyalarla mobilya tutkunlarını mutlu etmeye hazırlanıyor. Yeni kampanya ayrıntılarını önümüzdeki günlerde açıklayacak olan MASKO, mobilya alternatifleriyle görenleri şaşırtıyor.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 483 bin metrekarelik kapalı alana yayılmış 500’ü aşkın mağazasıyla, tüketicilerin mobilyaya dair tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Oturma, yemek, yatak odaları ile bebe ve genç odası, mutfak, ofis, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, proje ve tasarım, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleriyle MASKO, devasa bir kent özelliğini taşıyor. Kuşaktan kuşağa aktarılacak kadar dayanıklı ve kaliteli ürünlerin yanı sıra her keseye uygun alternatifleriyle, mobilya alışverişinin kalbi MASKO’da atıyor. Satış sonrası destek hizmetiyle MASKO Mobilya Kenti, müşterilerine güven veriyor. Yürüyerek ancak 7 günde dolaşılabilinen MASKO Mobilya Kenti, yeşil alanları, lokantaları, spor sahaları, toplantı ve konferans salonuyla da adeta “kent içinde başka bir kent”.
MASKO Mobilya Kenti ve kampanyaları hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT