Evinizin Tüm Sorunlarını Homex Çözüyor

Alışveriş Alışveriş Evinizin Tüm Sorunlarını Homex Çözüyor

Tarihler: 28 Kasım 2005 Pazartesi ~ 30 Kasım 2005 Çarşamba

Firma: Homex

Telefon: 444 0 240

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2005 ~ Kas 30, 2005
Evinizin Tüm Sorunlarını HOMEX Çözüyor

Avrupa yakasında da hizmet vermeye başlayan Homex, tek telefonla evinde problemi olanların her türlü derdine derman oluyor.
Beyaz eşya tamirinden, taşımacılığa, ilaçlamadan, boya işlerine, ev ile ilgili her türlü hizmeti tek bir çatı altında toplayarak Türkiye’yi bir ilkle tanıştıran HOMEX, kapsama alanına Avrupa yakasını da aldı.

“Ev ile ilgili her şey” sloganıyla 444 0 240 nolu çağrı merkezi aracılığıyla her ay binden fazla müşterinin talebine cevap veren HOMEX, hiç bir abonelik ve keşif ücreti almadan, 7 gün 24 saat kurumsal ve çağdaş hizmet anlayışı ile çok uygun fiyatlarla hizmet veriyor.

Evinizde can sıkıcı olan küçükten büyüğe her türlü problemi başınız ağrımadan çözen HOMEX’in sunduğu hizmetlerden bazıları şunlar: “Komple dekorasyon, boya, zemin döşeme, mutfak, banyo, izolasyon, cam, elektrik, sıhhi tesisat, Tv, müzik seti, beyaz eşya ve bilgisayar onarımı, taşınma, çilingir, temizlik, ilaçlama, pvc-aluminyum doğrama.”

Alanında profesyonel kadrosu ve AB standartlarındaki hizmet anlayışı ile evinizden dışarıya çıkmanıza gerek kalmadan, hizmet almanızı sağlayan HOMEX, kredi kartı ile taksitli ödeme kolaylığı da sunuyor.

Türkiye’de bir ilk...
HOMEX bünyesinde temel olarak tadilat, tamirat, gayrimenkul ve sigorta olmak üzere dört ana iş alanı bulunuyor. Bu iş alanlarında faaliyet gösteren departmanlar küçük, büyük tüm müşteri taleplerini yerine getiriyor. HOMEX’i arayan müşteriler, bulaşık makinesi tamirinden komple ev dekorasyonuna kadar tüm hizmetleri HOMEX yelpazesi içinde bulabiliyor. Kolay ulaşılabilirlik, konusunda uzmanlaşmış ekipler, hesaplı fiyatlar, kredi kartı ile taksitli ödeme kolaylığı HOMEX’i cazip kılan etkenlerden sadece bazıları.

Müşterilerini, bir çok zahmetten kurtaran HOMEX’in verdiği hizmetler sadece sorun çözümü ile sınırlı değil. HOMEX’i arayan müşteriler gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de alabiliyor. Ayrıca, bu hizmetin içerisinde satın alınan ya da kiralanan evin boyasından, dekorasyonundan, taşınmaya kadar tüm sorunlarının tek elden çözümü sağlanıyor.

Gayrimenkul danışmanlığında yepyeni bir uygulama...
Bir yıl gibi kısa bir sürede de hem İstanbul’un önde gelen semtleri hem de Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Antalya illerinde yıldız uygulamasıyla Gayrimenkul Danışmanlığında bayiilikler verilerek Türkiye’yi yepyeni bir franchising modeliyle tanıştıracak.

Otellerde kullanılan yıldız mantığına benzer bir uygulama ile HOMEX’ten bayiilik talep eden girişimciler; ofislerinin bulunduğu semte, konumuna ve bütçelerine göre yıldızlar verilecek.

Sistem özetle şu şekilde işleyecek:
2 yıldızlı bayiiler sadece gayrimenkul danışmanlığı yapabilecek, 3 ve 4 yıldızlı bayiiler hiç bir zahmete girmeden müşterilerinin tüm dekorasyon, tadilat, temizlik, ilaçlama, taşınma gibi hizmetleri HOMEX merkeze ileterek hizmetten ek bir gelir elde edebilecek. 5 yıldızlı bayiiler ise HOMEX kriterlerine uyduğu takdirde bir çözüm ortağı olabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT