Evlerinizdeki Eşsiz Tasarımlı General Electric Çamaşır Makinelerine Yer Açın

Alışveriş Alışveriş Evlerinizdeki Eşsiz Tasarımlı General Electric Çamaşır Makinelerine Yer Açın

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 16 Nisan 2010 Cuma

Firma: General Electric

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 16, 2010
Yeniliklerin öncüsü, stil sahibi yaşam alanlarınızın tamamlayıcısı General Electric, yeni çamaşır makineleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Enkay Group bünyesinde bulunan General Electric, yeni çamaşır makineleri ile hayatınıza renk katıyor. Şık ve benzersiz tasarımı ile fark yaratmanızı sağlayan General Electric çamaşır makineleri, üstün performansı ve kusursuz tasarımı dikkat çekiyor.

A Enerji sınıfında üretilen General Electric çamaşır makineleri, 10 kg’lık yıkama kapasitesi, 1100 devir/dk özelliği, paslanmaz çelik kazanı, LED paneli, 18 saate kadar erteleme fonksiyonu, 38 cm geniş ön kapak çapı, 79.4 cm derinliği, 105.4 cm yüksekliği, 68.6 cm genişliği, beyaz, gümüş, bordo ve siyah olmak üzere 4 ayrı renk seçeneği ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Hayatınızı kolaylaştırmak ve yaşam alanlarınızda fark yaratmanızı sağlamak için her geçen gün ürün yelpazesine yenilerini ekleyen General Electric’in yeni çamaşır makineleri ile siz keyfinize bakarken, çamaşırınız mükemmel temizlikle tanışsın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT