Eyüp Sabri Tuncer`den Yeni Ürün

Alışveriş Alışveriş Eyüp Sabri Tuncer`den Yeni Ürün

Tarihler: 15 Mart 2011 Salı ~ 15 Nisan 2011 Cuma

Firma: Eyüp Sabri Tuncer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2011 ~ Nis 15, 2011

Yaşadığınız mekanlarda kötü kokuları bastırmak yerine kötü kokulara neden olan bakteri oluşumunu engelleyin ve etkisi uzun süren ferahlık sağlayın!

Eyüp Sabri Tuncer’in oda kokusu markası Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı, yaşanan mekanlardaki kötü koku moleküllerini yok ederek yeniden oluşumunu engelliyor. Doğanın taze nefesini yaşanan tüm mekanlara taşıyan Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı temiz, ferah ve hoş kokulu bir ortam yaratıyor.

1923’ten beri Türkiye’nin en saygın kuruluşlarından biri olarak hizmet veren Eyüp Sabri Tuncer, Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı ürün grubunu çift etkili, kötü kokulara neden olan bakteri oluşumunu engelleyen ve etkisi uzun süren ferahlık sağlayan özel formülü ile tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı ürün grupları özenle geliştirilmiş üstün performansı ve güçlü formülüyle kötü kokulara sebep olan bakterilerin elektrostatik yüklerini nötralize ederek, temiz, sağlıklı, güvenli bir ortam yaratıyor, ferah ve hoş kokular yayıyor. Uzun süreli bir antibakteriyel etki sağlayarak yaşanan tüm mekanları temiz ve hijyenik bir ortama kavuşturuyor. Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı ürün grupları Okyanus Ferahlığı, Bahar Tazeliği, Kavun Mucizesi, Nar Çiçeği, Lavanta Esintisi gibi koku çeşitlerinin yanı sıra Temiz Çamaşır Kokusu, Nergis Çiçeği ve Japon Kiraz Çiçeği gibi 8 güncel ve farklı koku seçeneği ile yaşanan tüm mekanların hoş kokmasını da sağlayarak çift etkili özel formülü ile benzerlerinden ayrılıyor.

T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen referans laboratuarlarda Legionella Pneumophila, Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli MM294, Pseudomonas Aeruginosa, Aspergillus Niger FF9 gibi 24 farklı bakteri ve fungus üzerinde etkinliği test edilip onaylanan Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı ürün grupları yaşanan tüm mekanlarda, evcil hayvanların bulunduğu ortamlarda, halı, perde, yatak örtüsü, çamaşır, kumaş gibi yüzeylerde, otomobillerde, klimalarda, sulu sistem elektrik süpürgelerinde temiz ve hijyenik bir ortam oluşturarak, havayı aromatize etmede güvenle kullanılabiliyor.

Türkiye genelinde tüm seçkin market ve satış noktalarının yanı sıra www.eyupsabrituncer.com adresindeki online satış mağazasında tüketicileriyle buluşan 500 ml’lik Gizli Bahçe Yeni Nesil Hava Şartlandırıcı 5.95 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca ürünün 1 ve 5 litrelik ambalaj seçenekleri de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT