Eyüp Sabri Tuncer’den Hem Kendinize Hem Sevdiklerinize Armağan Edebileceğiniz Perfume Jewels Setinde Kaçırılmaz Yılbaşı Kampanyası!

Alışveriş Alışveriş Eyüp Sabri Tuncer’den Hem Kendinize Hem Sevdiklerinize Armağan Edebileceğiniz Perfume Jewels Setinde Kaçırılmaz Yılbaşı Kampanyası!

Tarihler: 14 Aralık 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Eyüp Sabri Tuncer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yılbaşında sevdikleri ve kendileri için cazip ve güvenilir yılbaşı hediyeleri almak isteyenlere müjde! Eyüp Sabri Tuncer online alışveriş sitesi www.eyupsabrituncer.com’da düzenlenen Yılbaşı Kampanyası kapsamında Perfume Jewels kişisel bakım ürün seti 10 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında 40 TL yerine 5,90 TL’den satışa sunuluyor.

1923’ten beri Türkiye’nin en saygın kuruluşlarından biri olarak hizmet veren Eyüp Sabri Tuncer, 10 Aralık – 31 Aralık tarihlerinde online alışveriş sitesinde sürpriz bir Yılbaşı Kampanyası gerçekleştiriyor. Kampanya kapsamında www.eyupsabrituncer.com adresinde Eyüp Sabri Tuncer’in ürettiği dünya markası Perfume Jewels kişisel bakım ürün seti 40 TL yerine yalnızca 5,90 TL’den satışa sunuluyor. Böylece tüketiciler sevdiklerine sunacakları yılbaşı hediyeleri için bütçelerine uygun cazip bir seçeneğe kavuşuyor.

Yılbaşı kampanyasında el ve vücut kremi, vücut losyonu ve vücut parfümünden oluşan Perfume Jewels kişisel bakım ürün serisinin Blackberry, Lemon, Papaya, Strawberry, Orange, Melon, Silver Rain, Hot Kisses, Passionate Love ve Cherry Pie gibi büyüleyici 24 farklı koku çeşidi tüketicilerini bekliyor.

Perfume Jewels kişisel bakım ürün serisi el ve vücut kremi, vücut losyonu ve vücut parfümünden oluşuyor. Ekstra nemlendiricili Perfume Jewels el ve vücut kremi, elinize ve tüm vücudunuza güzelliğin sihirli pırıltılarını sunuyor.

Farklı esanslarla zenginleştirilmiş Perfume Jewels vücut losyonunun, yüksek kaliteli doğal cilt nemlendiricisi ve karşı konulmaz esansları sayesinde vücudunuzdaki ipeksi dokunuşlarını hissediyorsunuz.

Perfume Jewels vücut parfümü ise birbirinden cazip esanslar ve kışkırtıcı aromalarla duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanıldığında taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Perfume Jewels ürün serisinden en etkili sonucu almak için, temiz cildinize vücut parfümü, losyonu, el ve vücut kremini bir set olarak kullanmanız öneriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT