Eyvah Kış Geldi! Şimdi Bakım Zamanı

Alışveriş Alışveriş Eyvah Kış Geldi! Şimdi Bakım Zamanı

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Imedeen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Kış soğuklarında cildiniz kurur, çatlar ve yıpranır. Sadece 1 dakikanızı ayırarak, nemli, parlak, bakımlı ve her zamankinden genç bir cilde sahip olmanız artık çok kolay.

Cildinizi yıpratan en önemli faktörlerin başında, soğuk ve kuru hava, klima ve kaloriferle ısınan kapalı ortamlar, çevre kirliliği, kalın, yünlü, sentetik giysiler ve cilt temizliğinin yaz aylarından daha seyrek yapılması gelir. Ancak kışın cilt bakımına daha fazla önem göstermek gerekir. Bu aşamada Imedeen cilt bakım tabletleri devreye giriyor. Sadece 1 dakikanızı ayırarak, nemli, parlak, bakımlı ve her zamankinden genç bir cilde sahip olmanız artık çok kolay.

Cildinize içeriden dışarıya doğru bakım yapan Imedeen cilt bakım tabletleri, 30 yaş ve üzeri kişilerin kullanımına uygun olarak üretilen Imedeen Derma One™, 40 yaş ve üstü kullanım için üretilen Imedeen Time Perfection™ ve 50 yaş ve üstü kullanımına sunulan Imedeen Prime Renewal™ cilt bakımının tüm aşamalarını tek bir tablette sunuyor.

Klinik araştırmalar sonucu cildinizdeki nem seviyesini ortalama %30 oranında arttırdığı kanıtlanan Imedeen cilt bakım tabletleri, sadece yüz değil, tüm vücutta etkili oluyor. Ayrıca;
• Cildin kırışmasını önleyen kolajen ve elastin liflerini arttırır ve korur.
• İnce çizgiler ve kırışıklıkların görünümü azaltır.
• Cildin kalitesi ve yapısını iyileştirir, güçlendirir.

Imedeen, 3 aylık düzenli kullanım ile hem yüz hem de vücutta oluşan cilt yaşlanmalarının her aşamasında kullanıcılarına en uygun çözümü sunuyor.

Tablet olması nedeniyle, cildi içeriden besleyerek etkisini artıran Imedeen ürünleri, farklı yaş gruplarına özel 3 farklı kategoride dünya kadınları ile buluşuyor.

Uluslararası pek çok ödüle sahip, sadece seçkin eczanelerde bulabileceğiniz Imedeen ürünlerinin fiyat aralığı 105 ile 170 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT