F`emine`de Yaz Bitiyor, İndirim Fırsatı Sürüyor...

Alışveriş Alışveriş F`emine`de Yaz Bitiyor, İndirim Fırsatı Sürüyor...

Tarihler: 28 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 04 Eylül 2006 Pazartesi

Firma: F`emine

Adres: Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2006 ~ Eyl 4, 2006
f’emine’de yaz bitiyor, indirim fırsatı sürüyor…

Tasarımcı Emine Saygan’ın, yazın tüm ışıltısını yansıttığı koleksiyonu çok özel indirim fırsatlarıyla sizleri bekliyor.

Çekici, sofistike ve romantik tarzıyla kendine güvenen kadınların tercihi f’emine yaz koleksiyonunda indirim fırsatı sürüyor. Danteller, fırfırlar ve kurdelelerle neşelenen f’emine yaz koleksiyonunda 925 ayar gümüş ve altının yanı sıra sedefler ve doğal taşlar yer alıyor. Zincirli tasarımların unutulmadığı koleksiyon özellikle Ametist, Calcedon, Opal gibi doğal taşlar ve Swarovski kristallerinin ihtişamı ve ışıltısıyla bütünleşiyor. Sallantılı küpeler, iri taşlı yüzükler, kalın bilezikler, bu yazın modası rengarenk doğal taşlarla tasarlanmış gece ve gündüz kullanılabilen bileklikler, tasarımcı Emine Saygan’ın vazgeçemediği püsküllerle daha da çarpıcı hale gelen uzun kolyeler yaz koleksiyonunun göz alıcı parçalarını oluşturuyor.

Şimdi bu birbirinden güzel takılara çok özel indirim fırsatlarıyla sahip olmanın tam zamanı… Nakitte %50’ye varan indirim yanında, bu özel parçaları kredi kartıyla ödemelerde de çok özel fiyatlarla almak mümkün. Yazın en sıcak günlerini yaşarken kendinizi f’emine’nin Bağdat Caddesi’nde farklı tarzıyla dikkat çeken serin mi serin atölyesinde güzel takılarla ödüllendirmeye ne dersiniz?

f’emine
Bağdat Caddesi - Şaşkınbakkal, Tel: 0216 368 37 55

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT