F`emine Sonbahar-Kış Koleksiyonunda Gri Hakimiyeti

Alışveriş Alışveriş F`emine Sonbahar-Kış Koleksiyonunda Gri Hakimiyeti

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 23 Ekim 2007 Salı

Firma: F`emine

Telefon: 0216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 23, 2007
F’emine Sonbahar-Kış Koleksiyonunda Gri Hakimiyeti
Son dönemin en beğenilen takı koleksiyonların imza atan Emine Saygan, f’emine 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonunu da hanımların beğenisine sundu.
Sonbahar mevisiminin yüzünü göstermeye başladığı bugünlerde tekstilden aksesuara yeni koleksiyonlar da bir bir vitrine çıkmaya başladı. Emine Saygan’ın birbirinden çarpıcı tasarımlarından oluşan F’emine Sonbahar-Kış Koleksiyonu da Şaşkınbakkal’daki kendi mağazasında ve Harvey Nichols-Kanyon’da vitrindeki yerini aldı.Maskülen Tarza “feminen” Tasarımlar: 2007-2008 Sonbahar-Kış koleksiyonlarında keskin bir çizginin hakim olduğu maskülen tarz öne çıkıyor. Tasarımcı Emine Saygan’ın adeta markanın simgesi olarak belirlediği feminen tarz, 2007-2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunda da bütün ihtişamı ve ışıltısıyla sezona damgasını vurmaya hazır.

Koleksiyonun Dominant Rengi: “Gri”: f’emine Sonbahar-Kış koleksiyonunun dominant rengi gri, koleksiyonda grinin her tonundaki doğal taşlar altın pırıltılarıyla canlanıyor. Gri inciler, gri kum inciler, labrador taşları ve smokie’ler kullanılarak ortaya çıkan tasarımlar, bu kış sıkça göreceğimiz maskülen tonlardaki ikili takım ve elbiseleri feminen hale getirecek.
Siyahın Vazgeçilmez Cazibesi: eredeyse her sezonun vazgeçilmez rengi siyah, koleksiyonun bir başka baskın karakteri. Onikslerin sıkça kullanıldığı kolyeler, küpeler, yüzükler ve bilezikler siyahtan vazgeçemeyen kadınların beğenisine sunuluyor. Ayrıca, şarap rengi kristaller de f’emine koleksiyonunu renklendiren tasarımlarla dikkat çekiyor.

Koleksiyonun Efendisi; Çoklu Yüzük ve Bilezikler Günün her saati, her mekanda ve her tarzda kullanılabilecek farklı tasarımlardaki yüzükler, kadınların aklını başından alacağa benziyor. Smokieler, swarovskiler yanında, bakır parçalar serpiştirilmiş siyah taşlarla tasarlanmış ve oldukça farklı bir görünüme sahip yüzükler de hanımların parmaklarında sıkça rastlayacağız. İnci ve rengarenk taşlarla süslenen ve altınla birleştirilen bilezikler, çoklu kullanılarak çarpıcı bir görüntü sergiliyor. Bileziklerden yüzüklere, kolyelerden küpelere, yine etkileyici ve çarpıcı bir koleksiyon f’emine Şaşkınbakkal ve Harvey Nichols-Kanyon’da hanımları bekliyor. Ayrıca, f’emine tasarımlarına sahip olmak isteyen İstanbul dışındaki hanımlar www.hepsiburada.com adresini ziyaret edebilir ve beğendikleri takıyı hemen sipariş edebilirler.

f’emine
Bağdat Caddesi - Şaşkınbakkal, Tel: 0216 368 37 55
Harvey Nichols - Kanyon
www.hepsiburada.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT