Fahir Atakoğlu`dan 25.Yıla Özel Albüm: `İz`

Alışveriş Alışveriş Fahir Atakoğlu`dan 25.Yıla Özel Albüm: `İz`

Tarihler: 25 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2008 Cumartesi

Firma: Tüm müzik marketlerde

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2008 ~ Ağu 30, 2008

FAHİR ATAKOĞLU’DAN 25. YILA ÖZEL ALBÜM: ‘İZ’

Müzik hayatının 25. yılını kutlayan Fahir Atakoğlu, geçmişte bestelediği eserlerinin yeni kayıtlarının yer aldığı yeni albümü ‘İZ’i piyasaya çıkardı. Fahir Atakoğlu’nun, ‘İZ’ albümünde yer alan çok özel eserler Sezen Aksu, Tarkan, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yüksel tarafından yeni düzenlemeleriyle yeniden yorumlandı.

Dünyaca ünlü besteci-piyanist Fahir Atakoğlu, müzik hayatının 25. yılını, geçmişte bestelediği eserlerin yeni kayıtlarının yer aldığı yeni bir albüm ile kutluyor. Fahir Atakoğlu’nun bugüne kadar bestelediği en güzel eserlerinin yer aldığı yeni albümü ‘İZ’de yer alan eserler Sezen Aksu, Tarkan, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yüksel tarafından yeni düzenlemeleriyle yeniden yorumlandı.
Yeni albümünün kapak yazısında, “Albümler dolusu melodiler, sayısız konserlerden sonra kalbimde izi kalan bestelerimi, yıllardır birlikte müzik yaptığım ve yorumlarına hayranlık duyduğum müzisyen arkadaşlarımla birlikte yeniden seslendirdik” diyen Fahir Atakoğlu, ‘İZ’in 25 yıllık müzik yaşantısının güzel bir yansıması olduğunu belirtti.

Kirli Kedi yapım şirketi tarafından piyasaya sürülen Fahir Atakoğlu’nun ‘İZ’ albümünde bestecinin sevilen eserlerinden ‘Alaturka’ Tarkan, ‘İstanbul’ Sertab Erener, ‘Lal’ Sezen Aksu, ‘Uzağım Olma’ Nilüfer, ‘Sır’ Levent Yüksel tarafından seslendirdi. Albümde yer alan diğer eserler ise şöyle: Geze Geze, Gözyaşı, Ağır Roman, Nazım ile Piraye, İlk Aşk, Cumhuriyet, Oniki, Med Cezir, Sarı Zeybek.

Fahir Atakoğlu 25. yılını kutlayacağı ilk konserini 6 Ağustos’ta İstanbul Açıkhava Tiyatrosu’da veriyor. Konserde Atakoğlu’na 21 kişilik bir keman grubu eşlik ediyor. Fahir Atakoğlu’nun 25. yıl konserinde Tarkan, Sertab Erener, Nilüfer ve Levent Yüksel de sahne alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT