Fashion: Modayı Duvarlarınıza Taşıyan Yepyeni Bir Boya

Alışveriş Alışveriş Fashion: Modayı Duvarlarınıza Taşıyan Yepyeni Bir Boya

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 18 Eylül 2007 Salı

Firma: Fashion

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 18, 2007
MODA ARTIK DUVARLARINIZDA...
Fashion: Modayı duvarlarınıza taşıyan yepyeni bir boya

Evimiz dünyamız. Bu dünyadaki her renkte de kendimizden bir parça var. İç mekan tasarımlarında kalite ve uyum isteyenler için Marshall tarafından özel olarak geliştirilen, bir dekorasyon boyası olan Fashion, yeni bir devrim yaratıyor.

Ev dekorasyonuna yeni bir boyut kazandıran Fashion, adı gibi modayı duvarlarınıza yansıtıyor. Farklı duyguları yansıtmak için 4 farklı gruba ayrılmış renk grupları bulunan Fashion kartelasından tek bir rengi seçebileceğiniz gibi, farklı gruplardan seçeceğiniz renklerle de değişik kombinasyonlar yaratabilirsiniz.

Fashion’ın büyülü dünyasında her duyguya, her duvara özel bir renk var...
Bir ihtiyaç boyası olmayan, modayı duvarlara taşıyan Fashion, niş bir ürün grubu olması ile dikkat çekiyor. Sadece duvarlara değil ruha dokunan Fashion Boya’da 4 farklı renk grubu yer alıyor. Masum Dokunuşlar, Yeniden Uyanış, Gecenin Asaleti ve Doğanın Coşkusu serilerinden biri mutlaka sizi yansıtacak.

Dekorasyonda zerafetin sadelikten geçtiğine inananlar için geliştirilen ve tüm renkleri güneşin ışığını en parlak haliyle yansıtan Fashion Masum Dokunuşlar serisi, hem duvarlarınızı hem de günlerinizi aydınlatacak. İnci tanesi, Fantazya, Melek kanadı, Peri masalı ve Kumdaki iz isimleri ile yansıyan renkler, duvarlara masum bir dokunuş sunuyor.

Ruhunuzu beslemenin ve rahatlamanın tek yolu müzik değil kuşkuşuz. Fashion Yeniden Uyanış serisindeki yumuşaklığından ödün vermeyen neşeli renkler, ruhunuzu tazeleyerek her güne sanki yeniden doğmuş gibi başlamanızı sağlayacak. Cennetin kapısı, Sabah kokusu, Su damlası, Taze düşler ve Buz saçağı renkleri seride yeniden uyanışı yansıtıyor.

Pırıltılı bir gecede mum ışığı ya da loş lambalarınızla benzersiz bir atmosfer yaratmak mı istiyorsunuz? Göz kamaştırıcı çekiciliğin tüm renklerini duvarlarınızda görmek için, yoğun duyguların temsilcisi, sofistike mekanların vazgeçilmezi olan Fashion Gecenin Asaleti serisinin renkleri, Gizemli bekleyiş, Kadehteki iz, Düş bahçesi, Karanlığın büyüsü ve Fırtınanın öncesi.

İster ilkbahar olsun, ister kış, her mevsimin en parlak ve neşeli renkleri ile birbirinden pozitif mekanlar yaratmaya ne dersiniz? Fashion Doğanın Coşkusu ile her yeni güne yeni bir umut, yeni bir mutlulukla uyanmanın keyfini yaşayacaksınız. Sabah ışıkları, serin sular, ilkbahar kokusu, gün batımı ve kar tanesi renkleri ile doğanın coşkusunu evinizde hissedin.

Hayallerin gerçek yansıması Fashion ayrıca, içeriğinde bulunan antimikrobial maddeler ile duvarlardaki küf ve mantarları 10.000 kat daha fazla engelleme özelliği ile de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT