Fashion`s Night Out

Alışveriş Alışveriş Fashion`s Night Out

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 15 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eyl 15, 2011

Bir süredir yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle moda endüstrisini hareketlendirmek için geçtiğimiz sene gerçekleşen Fashion`s Night Out bu sene sınırlarını genişletiyor. Etkinlik 15 Eylül`de İstanbul`da. Markaların ve bireysel katılımların olacağı bu büyük organizasyonda mağazalar çeşitli etkinlikler, partiler ve ünlü isimlerin katılımıyla gece geç saatlere kadar açık kalıyorlar.

Etkinliğin İstanbul ayağı Vogue Türkiye tarafından düzenleniyor. Şehrin farklı noktalarında gerçekleşecek etkinlik için başvurular başladı.

Geçtiğimiz sene Amerika Birleşik Devletleri`nde New York`ta ve on iki şehirde gerçekleşen Fashion`s Night Out`un tanıtımı için Helena Christensen`dan Iman`a, Jessica Stam`den Karolina Kourkova`ya, Doutzen Kroes`tan Coco Rocha`ya kadar bütün önemli modeller Patrick Demarchelier`ye poz verdi.

Etkinliğin gerçekleştiği akşam ise mağazalarda Kate Hudson, Rihanna, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Olsen Kardeşler, Blake Lively, Bette Midler, Rosie O`Donnell ve Sienna Miller`a rastlamak mümkündü.

Oscar de la Renta, Vera Wang, Carolina Herrera, Isaac Mizrahi, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Donna Karan, Hugo Boss, Jason Wu, Peter Som, Zac Posen ve Diane von Furstenberg gibi önemli tasarımcılar da Vogue Amerika`ya destek veren isimler arasındaydı.

Bu sene organizasyonun boyutu değişiyor ve küresel bir hal alıyor. İngiltere, Çin, Japonya, Hindistan, İtalya, Fransa, Brezilya, Almanya, İspanya, Rusya, Yunanistan ve Tayvan ile birlikte Türkiye de bu yapılanmanın içinde.

Türkiye, Yunanistan ile birlikte 15 Eylül akşamı, 10 günlük bu maceranın finalini gerçekleştiriyor olacak.

Markaların Fashion Night Out Etkinlikleri için tıklayın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT