Fatih Kıral Güvencesiyle Smania Koleksiyonu Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Fatih Kıral Güvencesiyle Smania Koleksiyonu Türkiye’de

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Fatih Kıral

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Fatih Kıral ile bahçeleriniz güzelleşiyor

Fatih Kıral Mobilya, İtalya’nın ünlü bahçe mobilya markası Smania’nın lüks ve zarif koleksiyonunu müşterileriyle buluşturuyor.

32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı ile ilerleyen Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon yerli & dünyaca ünlü markaların koleksiyonları ile yeniliklere devam ediyor.

Tüm güzellikleri evin içinde yaşamak olmaz.Yaz geldi ve bahçe mobilyaları yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladı. Sıcacık günlerin tadını bahçede çıkarmak gibisi var mı? Smania Koleksiyonu’nda yer alan mobilyalar da işte bu nedenle Fatih Kıral mağazalarında satışa sunuldu.

İtalya’nın en iyi bahçe mobilya markası olarak kabul edilen Smania mobilyalarında en önemli özellik; sadelik. Ağacın beyaz renkle olan mükemmel uyumunun mobilyalara yansıdığı koleksiyonda bahçe masaları, sandalyeler, güneşlenmek için şezlonglar yer alıyor.

Yazın tüm güzelliklerinden yararlanmak, keyif ve konforu bir arada yaşamak isteyenler Fatih Kıral mağazalarını ziyaret edebilir ve kendilerine uygun olan Smania koleksiyonunu daha yakından tanıyabilir.

www.fatihkiral.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT