Favori Elmasları Doğa ile İç İçe

Alışveriş Alışveriş Favori Elmasları Doğa ile İç İçe

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 19 Eylül 2011 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 19, 2011

Favori’nin yeni nesil elmasları kelebek zerafeti ile beğeniye sunuluyor. Doğanın armağanı büyüleyici elmaslar, doğanın rengi yeşili, küçük neşeli kelebeklerle birleştiriyor. Koleksiyonda yer alan yeşil taşlı kelebek setler, kolye, yüzük ve küpeden oluşuyor. Herbiri birbirinden güzel ve özel modelleri ile kadınların beğenisine sunulan Favori Koleksiyonlarına göz atmanızı öneriyoruz.

Türkiye’de 99 şubesi ile büyümeye devam Favori elmasın asaletini yeşil taşlı kelebeklerle bütünleştiriyor. Yılda 6.000 yeni model ile kadınların beğenisine sunulan Favori koleksiyonlarının ortak özelliği yeni ve trend tasarımlardan oluşması.

Favori, 45’i aşkın tasarımcısı ile takıda modayı yaratmaya devam ediyor. Favori, yüzük, küpe, kolye takılarında neşeli kelebek motifini, yeşil renginin zarafeti ile birleştiriyor. Üstelik takılar TSE kalitesinde ve ömür boyu Favori garantisi altında.

Koleksiyonları görmek ve en yakın mağazamızın yerini öğrenmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.favori.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT