Favori ile Denizin Derinliklerine Yolculuk

Alışveriş Alışveriş Favori ile Denizin Derinliklerine Yolculuk

Tarihler: 02 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 02 Temmuz 2012 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2012 ~ Tem 2, 2012

Favori'den yeni bir koleksiyon Derin Deniz Koleksiyonu... Bu koleksiyon ile denizin gizemli dünyasına doğru uzun bir yolculuğa çıkmaya hazır olun.

Sonsuzluğun, maviliğin, huzurun kısacası güzel bir resmin yansıması olan denizin mavi sularının gizemi Favori'nin Derin Deniz Koleksiyonu ile artık üzerinizde olacak.

Kimi zaman sonsuz aşkın sembolü kimi zaman tutkunun anlamı olan denizin derinliklerinden gelen koleksiyonda kendinize uygun bir tasarımı mutlaka bulacaksınız.

Bazen bir denizkızının güzelliğini boynunuzdaki kolyeyle bazen bir denizyıldızının güzelliğini parmaklarınızdaki yüzükle taşımak istersiniz. Bunun için uzak denizlere açılmak imkansızsa Favori'nin yeni koleksiyonu Derin Deniz Koleksiyonu ile tanışmaya hazır olmalısınız.

Mutluluğu, huzuru çok uzaklarda aramayın ve size en yakın Favori mağazasını ziyaret ederek denizin büyülü dünyasına derin bir dalış yapın. Sevdiklerinizi ve kendinizi dalgaların asi güzelliği ile sevindirin.

www.favori.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT