Ferahlık Şimdi Daha Kalıcı, Daha İnce…

Alışveriş Alışveriş Ferahlık Şimdi Daha Kalıcı, Daha İnce…

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: Oneo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Oca 23, 2012

Yeni fırçalanmış gibi ferah nefes sunan Oneo, ince, şerit sakız çeşidini üretti. Oneo Slims; Nane, Yeşil Nane, Karpuz - Ahududu ve Greyfurt - Frenk üzümü tadını, pratik, şık zarf ambalajında sunuyor

Yıldız Holding’in Danimarkalı şirket Gumlink ile birlikte kurduğu CCC Gıda, sakızdaki yeniliklerine devam ediyor. Ortaklığın ürünü Oneo’nun Slims çeşidi raflarda yerini aldı. Yepyeni ince formu ve şık zarf ambalajında Oneo Slims, yepyeni formülüyle şimdi daha kalıcı bir ferahlık ve lezzet vaat ediyor.

Oneo Slims’in Nane, Yeşil Nane, Karpuz - Ahududu ve Greyfurt - Frenk Üzümü çeşitleri bulunuyor. “Yeşil Nane” aromalı Oneo Slims daha yumuşak bir nane tadı sunarken, “Nane” aromalı Oneo Slims daha yoğun nane tadından hoşlanan tüketiciler için özel olarak hazırlandı.

Karpuz – Ahududu çeşidinde, yaz mevsiminin favori meyvesi karpuzun, enfes ahududu ile lezzet dansını hissedecek ve bu keyfin kalıcılığına şaşıracaksınız. Greyfurt – Frenk Üzümü çeşidinde ise, kışa özel Greyfurt’un Frenk Üzümü ile nefis uyumunu çok sevecek, kalıcı lezzetine bayılacaksınız.

Piyasada bulunan sakızlardan farklı ve çok özel bir formüle sahip olan Oneo’nun formülündeki Kalsiyum Pirofosfat (KaP) temiz, güçlü ve beyaz dişlere sahip olunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca nefesi “yeni fırçalanmış gibi ferah” bir hale getiriyor.

Oneo’nun formülünde bulunan KaP’ın klinik çalışmaları ABD Park Üniversitesi Araştırma Merkezi ve Zürih Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından gerçekleştirildi.

Oneo’nun draje formatta nane, yeşil nane, damla sakızı, çilek ve tropikal meyve aromalı çeşitleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT