Ferplast Cayman Open akvaryumlarıyla stressiz bir dünya

Alışveriş Alışveriş Ferplast Cayman Open akvaryumlarıyla stressiz bir dünya

Tarihler: 18 Eylül 2006 Pazartesi ~ 26 Eylül 2006 Salı

Firma: Ferplast

Telefon: 0 (216) 306 66 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2006 ~ Eyl 26, 2006
Dünyaca ünlü Ferplast’ın yeni Cayman Open serisi hazır akvaryum setleri Türkiye’de
Ferplast Cayman Open akvaryumlarıyla stressiz bir dünya

Kalitesi dünyaca kabul görmüş Ferplast tarafından üretilen Cayman Open akvaryumları, günün koşturmacasından uzaklaşmanıza yardımcı oluyor. Tropikal A.Ş. tarafından yeni satışa sunulan Ferplast Cayman akvaryumları ile evinizde stresten uzak bir köşe oluşturmanız çok kolay. Komple bir set olarak sunulan Ferplast Cayman akvaryumları, basit kurulumu ve estetik görünümüyle evlerin yanı sıra ofis, bekleme odası ve restoran gibi mekanlara da renk katıyor.

Dünyaca ünlü İtalyan firması Ferplast tarafından üretilen Cayman akvaryumları, büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor sizler için. Uzun zamandır bir akvaryum almak istiyor fakat kurulumu ve bakımı zor diye her defasında vazgeçiyorsanız, Tropikal A.Ş. güvencesiyle yeni satışa sunulan Ferplast Cayman Open akvaryumları tam sizin için demektir. 2 yıl garantiye sahip komple bir set olarak satışa sunulan Cayman Open serisi akvaryumların kurulumunu dakikalar içinde kolayca gerçekleştirilebiliyorsunuz. Ferplast Cayman Open akvaryumları sıradışı dizaynlarıyla yaşam alanlarınıza son derece şık bir hava veriyor. Hem büyükler hem de minikleri büyülü sualtı dünyasıyla buluşturan Cayman Open akvaryumları, evlerin yanı sıra ofisler, bekleme odaları ve restoran ile kafelere farklı bir renk getiriyor.

Üstünün açık olmasından dolayı balıklara yem vermenin son derece kolay olduğu Cayman Open akvaryumlarıyla birlikte iki muhteşem hediye sizleri bekliyor. Cayman Open akvaryumlarıyla hediye edilen CD-ROM ile, balıklarınızın çeşidine göre onları nasıl besleyeceğinizi öğrenebilir, akvaryumunuzda ne tip aksesuarlar kullanmanız gerektiğini inceleyebilirsiniz. Cayman Open’ın diğer bir armağanı olan 3 aşamalı filtrasyon sistemine sahip Bluextreme harici filtreyle ise balıklarınızın her zaman temiz sularda sağlıklı bir şekilde yüzmelerini sağlayabilirsiniz. Bluextreme sayesinde pırıl pırıl, cam gibi bir suda yüzen balıklarınızı izlemenin keyfinin bir başka olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Özel tasarıma sahip ışıklandırma ünitesiyle sunulan Ferplast Cayman Open akvaryumları ısıtıcısı ve filtresiyle birlikte kolayca kurulabilen komple bir set halinde satılıyor. Sizin yapmanız gereken tek şey ise Cayman Open akvaryuma koyacağınız balığı seçmek. Her türlü mekanda kullanılabilecek pek çok farklı çeşide sahip Cayman akvaryumları her zevke ve her bütçeye hitap ediyor. Cayman akvaryumları ve akvaryum aksesuarlarıyla ilgili bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.tropikalpet.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 306 66 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT