Ferplast`tan Tatilcilere Yaşamı Kolaylaştıran Çözümler

Alışveriş Alışveriş Ferplast`tan Tatilcilere Yaşamı Kolaylaştıran Çözümler

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Tropikal A.Ş. Ferplast

Telefon: 0 (216) 306 66 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
Tropikal A.Ş. ve Ferplast, kedi veya köpek sahiplerinin yaşantısını kolaylaştırıyor
Ferplast’tan tatilcilere yaşamı kolaylaştıran çözümler
Tropikal A.Ş. tarafından ithal edilen Ferplast markalı taşıma çantaları ve “takviyeli mama ve su kabı” sayesinde kedi veya köpek sahipleri seyahate çıkarken artık sorun yaşamıyorlar. “Takviyeli mama ve su kabı”, siz tatildeyken sevimli dostlarınızın mama ve su ihtiyacını karşılarken, taşıma çantaları sevimli dostunuzu kolayca yanınızda götürmenize olanak sağlıyor.

Kedi ve köpek sahipleri tatilin keyfini artık doyasıya yaşıyorlar. Tropikal A.Ş. tarafından ithal edilen ve dünyaca ünlü Ferplast markasının ürettiği çok amaçlı özel taşıma çantaları ile “takviyeli mama ve su kabı” tatilcilerin gözünü arkada bırakmıyor. Böylece Ferplast ürünleri sayesinde kedi ve köpek sahipleri için seyahate çıkmak hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Ferplast’ın takviyeli mama ve su kabı siz seyahatteyken sevimli dostunuzun su ve yemek ihtiyacını karşılıyor. Ferplast markalı taşıma çantaları ise uzun seyahatlerinizde kedi ya da köpeğinizi taşıma konusunda en büyük yardımcınız oluyor.

Ferplast taşıma çantaları ile sevimli dostlarınızı yanınızda taşımanız bir dert olmaktan çıkıyor. Taşıma çantaları kolaylıkla temizlenebilmesi için iki ayrı parça halinde üretiliyor ve üst kısmı ayrılabiliyor. Ferplast Atlas 10 ve Atlas 20 taşıma çantaları sevimli dostlarınızın rahatı için yumuşacık bir minder ve su kabıyla birlikte satışa sunuluyor. Atlas 10 ve 20’ ye göre daha büyük köpeklerin taşınabilmesine olanak sağlayan Atlas 50 taşıma çantasına ise istenildiğinde tekerlek de takılabiliyor. Böylece iri ve ağır köpekleri son derece rahat bir şekilde dilediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.

Kısa süreli tatillerde kullanılan Ferplast marka takviyeli mama ve su kaplarının altında yer alan lastik ayaklar, kaymayı engelleyerek kabın sabit kalmasını sağlıyor. 3 litrelik kapasiteye sahip olan “takviyeli mama kabı”nın özel yapısı sayesinde kaptaki mama eksildikçe üstündeki hazneden sürekli takviye ediliyor ve böylece tatil süreniz boyunca bitmiyor. Yine kısa süreli tatillerde kullanılabilecek olan Ferplast “takviyeli su kabı” 3 litrelik kapasitesiyle kedi ve köpeklerinizin su ihtiyacını günlerce karşılıyor. Takviyeli mama ve su kaplarının kırmızı, mavi ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Ferplast markalı taşıma çantaları ile Tropikal A.Ş’nin diğer tüm ürünleri hakkında bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için 0 (216) 306 66 60 numaralı telefonu atayabilir, www.tropikalpet.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT