Ferplast’tan Kişiye Özel Akvaryum

Alışveriş Alışveriş Ferplast’tan Kişiye Özel Akvaryum

Tarihler: 02 Nisan 2007 Pazartesi ~ 04 Nisan 2007 Çarşamba

Firma: Tropikal

Telefon: 0 (216) 306 66 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2007 ~ Nis 4, 2007
Ferplast’tan kişiye özel akvaryum

Tropikal tarafından satışa sunulan Ferplast’ın kişiye özel akvaryumları yalnızca size özel olarak yurtdışında üretiliyor. Yaşadığınız mekanın ölçülerine uygun olarak projelendirilen akvaryumlar sizi stresten uzaklaştırarak günün yorgunluğunu atmanızı sağlıyor. Komple set halinde satışa sunulan akvaryumlar için tek yapmanız gereken istediğiniz balıkları seçerek kendi büyülü dünyanızı oluşturmak.

Ne zamandır bir akvaryum almak istiyor fakat dekorasyonunuza uygun olmadığı içi her defasında vazgeçiyorsanız, Ferplast’ın kişiye özel akvaryumları tam size göre. Yaşadığınız mekanın ölçülerine uygun olarak projelendiren akvaryumların boyutları 120 ile 200 cm arasında değişiyor. Dünyaca ünlü İtalyan firması Ferplast tarafından üretilen akvaryumlar ülkemize Tropikal güvencesiyle ithal ediliyor.

Ferplast kişiye özel akvaryum için öncelikle evinizde veya işyerinizde akvaryumu koymak istediğiniz yerin ölçüsü alınıyor. Daha sonra akvaryumunuz istekleriniz ve verdiğiniz ölçüler doğrultusunda ortalama 3 ay içerisinde İtalya’da Ferplast firması tarafından özel olarak üretiliyor. Son olarak Tropikal yetkilileri evinize gelerek akvaryumunuzun kurulumunu yapıyorlar. 2 yıl garantiye sahip olan akvaryumlar, evlerin yanı sıra ofisler, bekleme odaları, restoran ve kafelere hareket katıyor.

Üstünün açık olmasından dolayı balıklara yem vermenin son derece kolay olduğu Ferplast kişiye özel akvaryumlarla birlikte iki muhteşem hediye sizleri bekliyor. Akvaryumla birlikte hediye edilen CD-ROM ile balıklarınızın çeşidine göre onları nasıl besleyeceğinizi öğrenebilir, akvaryumunuzda ne tip aksesuarlar kullanmanız gerektiğini inceleyebilirsiniz. Ferplast’ın diğer bir armağanı olan 3 aşamalı filtrasyon sistemine sahip Bluextreme filtreyle ise balıklarınızın her zaman temiz sularda sağlıklı bir şekilde yüzmelerini sağlayabilirsiniz.

Yaşadığınız mekanın dekorasyonuna göre özel olarak tasarlanan Ferplast kişiye özel akvaryumlar, ısıtıcısı, filtresi ve ışığıyla bilirlikte set halinde satışa sunuluyor. Sizin yapmanız gereken tek şey akvaryuma koyacağınız balıkları seçmek. Ferplast akvaryumları ve akvaryum aksesuarlarıyla ilgili bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.tropikalpet.com.tr internet adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 306 66 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT