fizy.com, Wired Magazine tarafından açıklanan en iyi 5 müzik uygulaması arasında!

Alışveriş Alışveriş fizy.com, Wired Magazine tarafından açıklanan en iyi 5 müzik uygulaması arasında!

Tarihler: 01 Ekim 2009 Perşembe ~ 30 Ekim 2009 Cuma

Firma: fizy.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2009 ~ Eki 30, 2009
fizy.com, Wired Magazine tarafından açıklanan en iyi 5 müzik uygulaması arasında!
Amerika’nın en büyük teknoloji dergisi Wired Magazine’in seçtiği “Top 5 Müzik Uygulaması”ndan biri de Türkiye’den çıkan fizy.com…

İndirmeye, yüklemeye gerek kalmadan müzik dinleyip, paylaşmaya, müzik severlerin kendi listelerini oluşturmalarına imkan tanıyan müzik platformlarını incelemeye alan Wired Magazine, ilk 5 isim arasında fizy.com’a da yer verdi. 15 yıldır teknolojik değişimin yarattığı pek çok yeniliği mercek altına alarak geleceğin iş dünyası, bilim dünyası, eğlence hayatı, eğitim, kültür ve politika aktivitelerini inceleyen Wired Magazine, ayda yaklaşık 12 milyon kişi tarafından okunmaktadır.

fizy’ye gelince…Tamamen girişimci bir ruh ile hayata geçen fizy projesi, site ziyaretçilerinin “basit” kurgulanmış, “reklama boğmayan” bir ortamda müzik dinleme keyfini gönüllerince yaşamaları üzerine inşa edilmiştir. "Müziğe en hızlı ve en kolay şekilde ulaş-tır-mak" amacıyla 2008 yılında kurulan fizy.com, kısa zamanda tüm dünyada kabul görüp, kullanıcılarının ve pek çok seçkin yayının takdirini kazanmayı başardı.

140 bin aktif üyesi bulunan, sadeliğini, ulaşım kolaylığını ve hız avantajını kaybetmeden, bünyesindeki yerli-yabancı milyonlarca şarkı ve her geçen gün bir başka yenilikle takipçilerinin karşısına çıkan fizy.com şu anda günde 120 bin tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye http://www.wired.com/entertainment/music/magazine/17-09/pl_music adresinden ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT