FLO Erkekleri Yeni Sezonda da Moda ve Konforla Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş FLO Erkekleri Yeni Sezonda da Moda ve Konforla Buluşturuyor

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eki 29, 2011

FLO, 2011 Sonbahar- Kış sezonunda şıklığına ve rahatlığına önem veren erkeklere hem işte hem de özel hayatlarında kullanabilecekleri casual bir stil sunuyor.

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, 2011 Sonbahar-Kış sezonunda da stiline ve rahatlığına önem veren erkeklerin tüm beklentilerini karşılamaya aday... Sezonun trendine uygun deri, süet ve nubuk modeller ile yeni sezonda FLO’da erkekleri iddialı, şık ve rahat modeller bekliyor.

Yeni sezonda trend olan FLO’nun casual modellerinde ana renk siyahın yanı sıra taba, kum, gri ve lacivert tonlar göze çarpıyor. Klasik modellerde siyah, kahve ve tabanın yanında rugan modeller dikkat çekerken, rahatlığın ön planda olduğu modellerde ise siyah ve kahvenin tonları ön plana çıkıyor.

Erkekler yeni sezonda casual grupta modanın en trend kalıp ve renkleriyle buluşurken klasik modellerde kösele tabanlar, deri ve rugan modeller yine erkek modaseverlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Ayağı yormayacak, hafif kalıplar, daha yumuşak rahat ve özel tabanlar bu sezon da FLO’nun erkekler için tasarladığı en gözde modeller arasındaki yerini koruyor.

Şıklık, işlevsellik ve kullanım rahatlığı açısından birçok özelliği bir arada bulunduran FLO’nun yeni sezon modelleri, hafif kalıpları ve özel tabanları ile günlük, hafta sonu, iş, yemek ve partilerde erkeklerin şık görünmesi için tasarlandı.

Sezonun yeni trendlerini ve şık modellerini geniş bir ürün yelpazesiyle sunan FLO mağazaları, hakiki deri ayakkabılara, 49.99 TL’dan başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyen beyler bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT