Florame Organik Sertifikalı Güneş Kremi Serisi

Alışveriş Alışveriş Florame Organik Sertifikalı Güneş Kremi Serisi

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Florame

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 7, 2011

Florame organik güneş serisi ile yüzünüzü ve vücudunuzu güneşin zararlı ışınlarına karşı en iyi şekilde koruyabilirsiniz. Hamile bayanlar ve çocuklar için de çekinmeden kullanabileceğiniz Florame organik güneş serisi içeriğindeki bitkisel yağlar sayesinde güneşe karşı etkin koruma sağlar ve cildin güneşten zarar görmesini engeller.

Hem sertifikalı organik bir ürün olup hem de 50 faktör koruma özelliğine sahip yüz kremini de içinde bulunduran Florame güneş serisi kremleri cilt üzerinde beyaz kalıntılar bırakmaz, yapışkan ya da yağlı hissi oluşturmaz ve asla çevreye zarar vermez.

Güneşe karşı optimum koruma için özel doğal içerikler:
Organik Buriti Yağı ; Amazonlar arasında aynı zamanda ‘Hayat Ağacı’ olarak bilinen Buriti Yağı, içeriğindeki yüksek orandaki karoten sayesinde UV ışınlarını absorbe eder ve serbest radikalleri engeller.
Organik Meryempelsengi Yağı ; İçeriğindeki yağ asitlerinden dolayı, cildin yenilenmesinde etkendir. Kurumuş ve nem kaybına uğramış ciltler için faydalıdır.
Mercan Kayalığından (doğaya zarar vermeden) elde edilen mineral filtreler

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT