Flormar`la Bu Bahar Zıt Kutupların Çekimi Yaşanacak

Alışveriş Alışveriş Flormar`la Bu Bahar Zıt Kutupların Çekimi Yaşanacak

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011

FLORMAR’LA BU BAHAR ZIT KUTUPLARIN ÇEKIMI YAŞANACAK

Makyajda zıt renklerin hakim olduğu ilkbahar – yaz sezonunda, kadınlar Flormar Diamonds Terracotta Eye Shadow ve Flormar Long Wearing Ruj’un farklı renklerdeki çekim gücüyle göz kamaştıracak.

Bu yazın büyüleyici renkleri sarı, siyah, mor, kırmızı, mavi, yeşil ve kahve tonlarındaki Diamonds Terracotta Eye Shadow’un bir tanesi mutlaka sizin renginiz olacak.

Büyüleyici inci ışıltısıyla Flormar Diamonds Terracotta Eye Shadow gözleri ön plana çıkarken, doğal tonlardaki Flormar Long Wearing Ruj dudaklara dolgun ve feminen bir görünüm kazandıracak.

Gözlerde Elmas Işıltısı...

Bu yazın büyüleyici renkleri sarı, siyah, mor, kırmızı, mavi, yeşil ve kahve tonlarındaki Diamonds Terracotta Eye Shadow’lar formülünde yer alan inci taneleri ile de gözlerdeki parlaklığı ortaya çıkaracak.

İnci taneleri ile sürüldüğü andan itibaren gözlerde elmas parlaklığı etkisi yaratan, Flormar Diamonds Terracotta Eye Shadow, birbirinden farklı 8 rengiyle bakışlarınıza derinlik kazandırıyor.

Islak bir fırça yardımıyla kullanılması gereken Diamonds Terracotta Eye Shadow, bu özelliği sayesinde sunduğu ışıltıyı ön plana çıkartırken, uzun saatler kalıcılık sağlıyor.
Fiyatı: 19.25 TL

Kayısı Çekirdeği Dudakları Dolgunlaştırıyor…

Sezon makyajında dudaklar cesur ve iddialı renk tercihleriyle ön planda olurken, Flormar Long Wearing Ruj ultra parlatıcı özelliği sayesinde, dikkat çekici ve dolgun dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. İçeriğindeki kayısı çekirdeği ve shea butter yağları dudaklara esneklik kazandırırken, hindistan cevizi ve mango yağı dudakların nem dengesini koruyor.

Flormar Long Wearing Ruj’un birbirinden farklı 18 adet renk seçeneği bulunuyor. Tüm Flormar ürünlerini Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz gibi www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.
Fiyatı: 11.75 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT