Flormar Sezon Trendini Belirledi: Somon ve Tarçın!

Alışveriş Alışveriş Flormar Sezon Trendini Belirledi: Somon ve Tarçın!

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Bahara merhaba dediğimiz şu günlerde, kış aylarında kullanılan kırmızı ve kahverengi renkleri yerini tarçın ve somon renklerine bırakacak. Bahar mevsiminin pozitif enerjisini, tırnaklarınıza Flormar oje renkleriyle yansıtmaya ne dersiniz?

Renkli kozmetik trendinin öncüsü Flormar, 2011 Bahar sezonunun oje trendini belirledi: Somon ve Tarçın renkleri.

2011 İlkbahar sezonu oje modasında, en çok karşımıza çıkacak renkler somon ve tarçın, moda tutkunu kadınlar tarafından çok sık kullanılacak.

Flormar Supershine Oje’nin somon rengi ve Selection Oje’nin ışıltılı tarçın rengi, orta uzunlukta ve küt kesilmiş tırnaklarınızda bahar trendini oluşturacak.

Kolay uygulanma özelliği ve şişe tasarımıyla hem tırnaklarınıza hem göz zevkinize hitap edecek Selection Oje ile uzun sapı ve geniş fırçası ile tırnaklarda kolay uygulama imkanı sağlayan Supershine Oje, etkili formülü sayesinde tırnaklarınızda arzu edilen kalıcılığı uzun süre muhafaza edecek.

Arttırılmış akışkanlık özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan Flormar Ojeler, optimize edilerek arttırılmış raf ömrüyle de uzun yıllar kullanım garantisi sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT