Fonex Duş Jelleriyle Yaz Tazeliğini Cildinizde Hissedin

Alışveriş Alışveriş Fonex Duş Jelleriyle Yaz Tazeliğini Cildinizde Hissedin

Tarihler: 24 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 24 Haziran 2010 Perşembe

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2010 ~ Haz 24, 2010

Fonex Duş Jelleriyle Yaz Tazeliğini Cildinizde Hissedin

En sevdiğimiz duş jelleri, cıvıl cıvıl ambalajlarıyla banyonuzu süslüyor…

Yaz aylarında çok terliyor, bulduğumuz her fırsatta bir nebze serinlemek ve ferahlamak için kendimizi duşa atıyoruz. Fonex’in hoş kokan ve güzel köpüren duş jelleriyle banyonuzu keyifli bir ritüel haline getirebilirsiniz…

Fonex’in banyo köpüğü olarak da kullanılabilen cıvıl cıvıl renkli duş jelleri, ağızları sulandıran güzel kokularıyla da iştah kabartıyor. mentol ve yeşil limon, deniz tuzu ve deniz yosunu özü, yeşil çay, bambu, nar, amika çiçeği, rezene, portakal çeşitleri insanda her birini alıp deneme ihtiyacı yaratıyor. Ayrıca derinden besleyen ve nemlendiren aloe vera ve jojoba gibi içerikleriyle de cildi şımartarak yumuşacık yapıyor!

Etkili kokusuyla, omuzlarınızdaki yükü hafifletiyor, vücudunuzu dinlendiriyor. Ve bu muhteşem kokuyu gün boyu üzerinizde taşıyorsunuz. Fonex nemlendirici bakım yapan, ipeksi formülü ile cildinizi yumuşacık ve pürüzsüz hissetmenizi sağlıyor. Fonex duş jeli serisinin tüm çeşitleri vücudunuza E Vitamini ve yağlar ile besleyici bakım sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT