Fonex Kozmetik`ten Saç Şekillendiricileri

Alışveriş Alışveriş Fonex Kozmetik`ten Saç Şekillendiricileri

Tarihler: 30 Mart 2010 Salı ~ 30 Nisan 2010 Cuma

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2010 ~ Nis 30, 2010
Fonex Kozmetik saç şekillendiricileriyle hayalini kurduğunuz saçlara kavuşmak çok kolay…

Uzun süre etkisini koruyan Fonex Saç Şekillendiricileri’nin geniş ürün yelpazesindeki çeşitlerden biri mutlaka size göre.

“Eğer sağlıklı, elektriklenmeyen ve kolay şekle giren saçlar istiyorsanız, tercihiniz Fonex Wax olsun”

Kolay şekle giren ve çabuk bozulmayan, bakımlı saçlar herkesin hayalidir. Eğer sizde bakımlı, parlak ve elektriklenmeyen saçlara sahip olmak istiyorsanız sizin için bir önerimiz var…

‘Fonex Wax’
6 farklı çeşide sahip olan Fonex Wax sağlıklı saçlara sahip olmanız için geliştirdiği yeni formülle saçlarınıza istediğiniz şekli verirken, günlük bakımını da yapmanızı sağlıyor. Kuru, nemli veya hafif ıslak saçlara rahatlıkla uygulayabileceğiniz Fonex Wax, saçlarınıza ıslak bir görünüm kazandırır, doğal şekiller vermenizi sağlıyor. Ayrıca Fonex Wax’ı saçınızdan şampuan gerektirmeden sadece su ile durulayarak çıkarabilirsiniz.

“Fonex Köpük” ile göz alıcı bukleler artık hayal değil…
Düz saçlarından sıkılanlara ve bir değişiklik arayanlara müjde… Bukleli saçlar için artık tek bir ürün yeterli. İçeriğindeki hidrat ve mineraller sayesinde Fonex Köpük güçlü besleyici özelliği ile saçı dış etkenlerden koruyarak çok kısa süre içinde sönük, volumsüz saçınızı bir film yıldızının saçları gibi canlı; hacimli ve ışıltılı bukleler haline dönüştürüyor… Fonex Hair Mausse saç köpüğünün 3 farklı çeşidi ile saçlarınızdaki farklı güzelliğin tadını çıkarın.

Saçlarınızı ‘‘Fonex jöle’’ ile özgür bırakın…
Söz dinlemeyen saçlar Fonex jöle ile istediğiniz şekle kolayca girecek. Fonex jölenin ıslak, sert, ekstra sert, ultra sert, ultra güçlü ve ultra sert&ıslak çeşitleri sayesinde saçlarınıza doğal şekiller verebilecek, görünümünü gün boyu koruyabileceksiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT