Fonex`ten Sağlıklı Saçlar İçin Yenilik

Alışveriş Alışveriş Fonex`ten Sağlıklı Saçlar İçin Yenilik

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Kadınların güzelliklerinin kuşkusuz en önemli tamamlayıcısı saçlarıdır. Fonex Kozmetik’in farklı saç tiplerine uygun olarak geliştirdiği şampuanlardan badem özlü olan ince telli saçların koparak dökülmelerine, papatya özlü şampuan ise kısa sürede yağlanan ince telli saçlara karşı yepyeni formül geliştirdi.

Badem Yağının Mucizesi Fonex Şampuanla Buluştu
Fonex Kozmetik’in, ince telli saçlar için kopmaya ve kırılmaya karşı geliştirdiği bademli şampuanı ile saçlarınız daha güçlü ve parlak olacak. İçeriğindeki badem yağı ve soya proteini saçlara dolgunluk ve hacim kazandırırken saçın beslenmesine yardımcı olur.

Papatya Mucizesi, Fonex Şampuanla Saçlarınızda
Saçınız kısa sürede yağlanıyor ise Fonex Papatya Özlü Şampuan tam size göre… Fonex Kozmetik’in çabuk yağlanan saçlar için geliştirdiği papatya özlü şampuanı ile saçlarınız daha güçlü ve parlak olacak. İçeriğindeki papatya özü ve keratin sayesinde saçı yağdan arındırır, canlandırır ve uzun süre temiz ve hafif kalmasını sağlar.

Havalı, dolgun ve parlayan saçlar her bayanın ortak hayalidir. Ancak ince telli saçlar gün içerisinde hacmini kaybeder. Fonex bademli ve papatya özlü şampuan seçenekleri ile saç tellerini güçlendirerek gün içerisinde dolgunluğunu kaybetmeden güzel görüntüsünü muhafaza eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT