“Fonex Wax”larla Göz Alıcı Saçlar Hayal Değil…

Alışveriş Alışveriş “Fonex Wax”larla Göz Alıcı Saçlar Hayal Değil…

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
“Fonex Wax”larla Göz Alıcı Saçlar Hayal Değil…
6 Çeşit Fonex Wax’tan Biri Mutlaka Size Göre

Yaz mevsiminde saçlarımızın daha bakımlı ve göz alıcı olmasını isteriz. Kolay şekle giren ve çabuk bozulmayan, bakımlı saçlar herkesin hayalidir. Eğer sizde bakımlı, parlak, kolay şekle girebilen ve elektriklenmeyen saçlara sahip olmak istiyorsanız sizin için bir önerimiz var…
Altı ayrı çeşide sahip Fonex Wax’la saçlarınıza istediğiniz şekli kolayca verirken, göz kamaştırıcı parlaklığı da kolayca elde edebilirsiniz. Kuru, nemli veya hafif ıslak saçlara rahatlıkla uygulayabileceğiniz Fonex Wax, saçlarınıza eşsiz bir parlaklık ve ıslak bir görünüm kazandırır, doğal şekiller vermenizi sağlar.
Benzersiz saç modelleri için şekillendirici ve parlatıcı krem özelliklerine sahip Fonex Wax’lar saçı yağlandırmadan, saça uzun süre kalıcı ve sabit bir duruş kazandırır.
Saç güzelliğine düşkün olanlara Fonex Wax’tan bir iyi haber daha; Fonex Wax’lar, saçınızdan şampuanlama gerektirmeden, sadece suyla durulamayla bile çıkar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT