Fönsan`ın Yeni Ürünleri ile Hayatınız Kolaylaşsın

Alışveriş Alışveriş Fönsan`ın Yeni Ürünleri ile Hayatınız Kolaylaşsın

Tarihler: 18 Şubat 2010 Perşembe ~ 19 Mart 2010 Cuma

Firma: Fönsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2010 ~ Mar 19, 2010
Fönsan, Saç ve Sakal Kesme Makineleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor, bütçenizi koruyor!

Fönsan’ın TurboMAC-399C, 379 ile 212 Saç ve TurboMAC 101 ile 393 Sakal Kesme Makineleri berberlerde kullanılan tam profesyonel makinelerin performansıyla evinin konforunda saç ve sakallara kısa süre içerisinde istenilen kesim ve düzeltme kolaylıkla yapılabilecek.

Saç kesme ve düzeltme makineleri; 3, 6, 9 ve 12 milimetre olmak üzere dört ayrı değiştirilebilir tarakları ile istenilen boyda kesim ve düzeltme yapıyor. Makinelerdeki ince ayar özelliği doğal görünümlü saç kesimi gerçekleştirirken, dayanıklı ve körlenmeyen seramik bıçakları uzun ömürlü kullanım sunuyor.

Sakal kesme ve düzeltme makineleri ise farklı numaralı tarakları sayesinde sakalın istenilen uzunlukta kesilmesine ve şekillendirilmesine olanak veriyor. Ayrıca, ense ve vücut için de rahatlıkla kullanılabilen sakal makineleri, ince değiştirilebilir bıçakları sayesinde yüz kenarları, kulak ya da burundaki tüylerin de alınabilmesine imkan sağlıyor.

Tüm makineler hem şarjlı hem de elektrikli olarak kullanılabildiği gibi ergonomik ve şık tasarımlarıyla da göz dolduruyor. FÖNSAN güvencesinde 24 ay garantili olan bu saç ve sakal kesme ile düzeltme makinelerini tüm seçkin mağazalarda ve online satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT