Fotoğraflar `Sanduz` ile Kitaplara Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Fotoğraflar `Sanduz` ile Kitaplara Taşınıyor

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 24 Eylül 2007 Pazartesi

Firma: Sanduz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 24, 2007
FOTOĞRAFLAR “SANDUZ” İLE KİTAPLARA TAŞINIYOR

Fotoğraf teknolojisinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Sanduz ile dijital fotoğraflar kitaplara taşınarak birbirinden şık albümler yaratılabiliyor. Her zevke göre farklılaştırılabilen kişiye özel eğlenceli birçok alternatif ürün sunan ve her türlü dijital fotoğraftan farklı kitap dizaynları oluşturabilen Sanduz ile en güzel anları ölümsüzleştirmek artık hem çok kolay, hem de çok keyifli...

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Sanduz; dijital fotoğrafları bilgisayar ortamında kitap albüm tasarlama ve internet ortamında sipariş verme imkanı sunarak eğlenceli bir yeniliğe imza atıyor. Fotoğraf tasarım teknolojisinin son yeniliği Sanduz ile herhangi farklı bir işlem gerçekleştirmeksizin www.sanduz.com sitesinden ücretsiz yazılımı yükleyerek, yüzlerce farklı tasarım yaratmak, eğlenceli bir şekilde fotoğraflardan kişiye özel kitap albümler tasarlamak mümkün. Fotoğraf baskısı ve tasarımında yeni bir dönem başlatan Sanduz ile 5 dakika içerisinde yüksek renk ve ürün kalitesi ile kitap albüm hazırlanabiliyor. Türkiye’de ilk defa internet üzerinden sipariş verilen tasarımlar ise üç gün içerisinde kitap albüm olarak adrese gönderiliyor. Efekt, renk ve arka plan seçeneklerinin zenginliği, yazı ekleme özelliği, farklı boyut ve sayfa alternatifleri ile fotoğraflardan çok şık 25 ayrı kitap albüm seçeneği sunan Sanduz aynı zamanda yazılımının kullanım kolaylığı özelliği ile de büyük ilgi görüyor.

Farklı renklerde, farklı dizayn ve boyut seçenekleri ile eğlenceli bir şekilde hazırlanabilinen kitap albümlerle birlikte 70 farklı ürün alternatifi sunan Sanduz ile fotoğraflar isteğe göre şapka, takvim, afiş, poster, puzzle, mücevher kutusu, kupa, mum, iskambil kartı, t-shirtler, mousepad, bardak altlığı gibi kişiye özel bir çok tasarım ile hayata geçirilebiliyor.

Türkiye’de ilk defa satışa sunulan ambalajlı Sanduz ürün paketi içinde ise yazılım, kullanım kılavuzu ve baskılı malzemeler için kontör kartı bulunuyor. İsteğe göre internet ortamından veya ambalajlı ürün paketleriyle edilinebilen stüdyo yazılım sayesinde kişiye özel bir çok tasarım yaratma ve ürün oluşturma imkanı sunan Sanduz ile fotoğraf ve hediye dünyası artık çok daha eğlenceli...

Detaylı bilgi için: www.sanduz.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT