Fransız e-moda Devi La Redoute’dan Mayo ve Bikini Koleksiyonu Yüzde 25 İndirimli

Alışveriş Alışveriş Fransız e-moda Devi La Redoute’dan Mayo ve Bikini Koleksiyonu Yüzde 25 İndirimli

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: La Redoute

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Avrupa ve özellikle Fransız modasını yakından takip edenlerin aşina olduğu La Redoute, mayo-bikini koleksiyonu ile göz kamaştırıyor. Koleksiyonda yer alan farklı renk ve model alternatifleri ile bu yaz bütün kadınlar kumsalların gözdesi olacak. Mayo ve bikinide “sıradan” olan değil elit ve kişiye özel zevki arayanlar, www.laredoute.com.tr adresinde aradıklarından fazlasını bulacak. Mayo-bikini koleksiyonunda yüzde 25 indirim fırsatını kaçırmayın…

La Redoute koleksiyonunda yer alan mayo ve bikiniler Fransız modasını Türkiye’ye getiriyor. 2011 yazını farklı model ve renk seçenekleri ile geçirmeyi isteyen bütün kadınların yapması gereken tek şey www. laredoute.com.tr’yi tıklamak. Koleksiyona özel yüzde 25 indirim kampanyasının da mevcut olduğu sitede aynı zamanda yeni üyeler 10 TL’lik indirim çekinden de aynı anda faydalanabiliyor.

Geçmişi yaklaşık 140 yıl öncesine ve Fransa’ya dayanan La Redoute, Pinault-Printemps-Redoute (PPR) Grup şirketinin parçası. 1873 yılında, Fransa’nın Roubaix kasabasında kurulan La Redoute, günümüzde 23 ayrı ülkede faaliyet gösteren ve Avrupa’nın en büyük, en iyi bilinen uzaktan satış şirketlerinden biri. La Redoute, aynı zamanda 30 ülkede bünyesindeki 20 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Redcats Group bünyesinde faaliyet gösteren kuruluşlardan biri. Bu da La Redoute’un neden tekstil ve ev tekstili konusunda bir dünya devi olduğunu açıklamaya yetiyor.

La Redoute, kendisine ait 18 ayrı markayla birlikte, özellikle moda ve ev dekorasyonu alanında faaliyet gösteren pek çok dünya markasının da satışını gerçekleştiriyor. Her sezon ünlü modacılar ve gelecek vaadeden genç stilistlerle işbirliği yaparak, Haute Couture’u makul fiyatlara son tüketiciye sunan kuruluş; Redcats, Puma, Fnac ve Conforma gibi kendi alanında lider markalar kadar Gucci, Bottega Veneta, YSL, Sergio Rossi, Stelle McCartney, Alexander McQueen ve Balenciaga gibi prestijli markaları da bünyesinde toplayan PPR Grup’un bir parçası olarak online sipariş ile satışta Avrupa’da hemen her eve en az birkaç ürün kalemiyle girmeyi başarıyor.

La Redoute, günümüzde online shopping anlayışıyla ve e-ticaret kapsamında Fransa, İngiltere, İsviçre, Portekiz, İspanya, Avusturya, İsveç, Norveç, Belçika, Yunanistan, Güney Kore, Lüksemburg, Lübnan, Malta, Hırvatistan, Slovenya, Rusya ve İtalya’da faaliyette. Ve nihayet, Türkiye’de...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT