Freşa Limon Aromalı Maden Suyu İle Sağlıklı Günler

Alışveriş Alışveriş Freşa Limon Aromalı Maden Suyu İle Sağlıklı Günler

Tarihler: 22 Şubat 2012 Çarşamba ~ 22 Nisan 2012 Pazar

Firma: Freşa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2012 ~ Nis 22, 2012

Kış aylarında olası hastalıklara karşı önlem almak için vitamin içerikli besinler ve içecekler tüketmelisiniz. Freşa, limon aromalı maden suyu içeriğindeki vitamin ve mineraller kış hastalıklarına karşı önlem almanızı sağlıyor.

C vitamini başta olmak üzere A ve B vitaminleri açısından zengin bir besin kaynağı olan limon, maden suyunun sağlığı ile karışınca bambaşka bir lezzet olarak karşımıza çıkıyor. Tam bir vitamin deposu olan Freşa limon aromalı maden suyu vücuda güç veriyor, iştah açıyor, sindirimi kolaylaştırıyor ve sindirim sistemi rahatsızlıklarına iyi geliyor. İçeriğinde zengin kalsiyum, sodyum ve magnezyum bulunan Freşa limon aromalı maden suyu, kendinizi daha iyi hissetmenizi aynı zamanda kaybettiğiniz mineralleri de geri kazanmanızı sağlıyor.

Birbirinden lezzetli meyve aromaları ve doğal zengin mineralli yapısı ile sağlıklı bir ferahlama sağlayan Freşa’nın çilekli, elmalı, şeftalili, limonlu, vişneli, portakallı ve karışık meyveli olmak üzere 7 farklı lezzet seçeneği bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT