Fresh`n Soft`tan Yenidoğan`dan Annelere Armağan

Alışveriş Alışveriş Fresh`n Soft`tan Yenidoğan`dan Annelere Armağan

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 23 Mart 2010 Salı

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 23, 2010
Fresh`n Soft Yenidoğan Mendilleri Çanta Hediyeli…

Türkiye’de ıslak mendil kategorisinde bir ilk olan Fresh’n Soft ’un piyasaya sunduğu Fresh’n Soft Yenidoğan, bebeğinizin anne karnındayken cildinde oluşan protein, vitamin ve minerallerce zengin verniks yapısını düşünerek doğallığı ıslak mendile uyguladı…

Özel formülü ve ekstra yumuşak yapısı ile Fresh’n Soft’un su ve doğal pamuktan oluşan yeni doğan mendili, bebeğinizin hassas cildini temizliyor. Aynı zamanda, bebeğinizin cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor.

Bebeğinize özel, doğal ve yumuşak tasarım…
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirildi. Bebeğinizin cilt pH’ı ile uyumludur ve hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz. Alkol ve boya maddesi içermeyen özelliği ile bebeğinizin el, yüz ve alt temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir. Sabun ve benzeri alkali temizlik ürünlerinin neden olduğu alerji ve kurumayı önler. İdrar ve dışkının sebep olduğu tahriş ve pişiği önlemeye yardımcı olur.

Doğal minareler ve doğal yapıya uygunlu…
Fresh’n Soft Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Verniks’e zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.

Verniks: Ana rahmindeyken bebeğin cildinde oluşan, Polypeptid Amino Asit yapısında, protein, vitamin ve minerallerce zengin bir tabakadır. Bu tabaka yeni doğanın cildini dış etkilere karşı korurken, vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolan verniks tabakası, dış müdahalelerle zamanından önce yok olabilir. Bunu önlemenin en iyi yolu su ve pamuk gibi doğal yöntemlerle yapılan cilt temizliğidir.

Fresh`n Soft Yenidoğan 4’lü ürün, fermuarlı şeffaf çanta hediyeli. İster annelere makyaj çantası, ister bebeklerin biberon, emzik çantası, ister okula gidenlere beslenme çantası olarak kullanılabilen pratrik ve kullanışlı bu ürün tüm annelere hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT