Fresh’n Soft Yenidoğan Temizlik Mendili

Alışveriş Alışveriş Fresh’n Soft Yenidoğan Temizlik Mendili

Tarihler: 26 Mart 2012 Pazartesi ~ 26 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Fresh’n

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2012 ~ May 26, 2012

Su Doğallığında ve Pamuk Saflığında hazırlanan Fresh’n Soft Yenidoğan Alkol, Boya Maddesi, Sabun, Sentetik Lif, Paraben İçermez!

Bebek cildine zarar veren maddeleri içermeyen formülüyle övünen Fresh’n Soft, bebeğinizin hassas cildine özel formülle geliştirdiği, ekstra yumuşak yapıya sahip Yenidoğan Temizlik Mendili’ni saf su ve doğal pamuktan oluşan bir içerikle hazırlandı.

Bebeğinizin anne karnındayken cildinde oluşan protein, vitamin ve minerallerce zengin verniks yapısını düşünerek, bu doğallığı ıslak mendile uygulayan yeni doğan mendili, bebeğinizin hassas cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor.

Herkes içine koyduklarıyla övünür, Fresh’n Soft Yenidoğan ise içine koymadıklarıyla…”

Paraben ve kimyasal ajan içermeyen Fresh’n Soft Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Verniks’e zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz. Bir süre sonra kendiliğinden kaybolan verniks tabakası, dış müdahalelerle zamanından önce yok olabilir. Bunu önlemenin en iyi yolu su ve pamuk gibi doğal yöntemlerle yapılan cilt temizliğidir.

Bebeğinizin cilt pH’ı ile uyumlu ve hassas cildinde lif bırakmayan Fresh’n Soft Yenidoğan, sabun ve benzeri alkali temizlik ürünlerinin neden olduğu alerji ve kurumayı önler. İdrar ve dışkının sebep olduğu tahriş ve pişiği önlemeye yardımcı olur. Alkol ve boya maddesi içermeyen özelliği ile bebeğinizin el, yüz ve alt temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir.

Verniks, ana rahmindeyken bebeğin cildinde oluşan, Polypeptid Amino Asit yapısında, protein, vitamin ve minerallerce zengin bir tabakadır. Bu tabaka yenidoğanın cildini dış etkilere karşı korurken, vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur.

Tekli Paket Ürün Fiyatı: 4 TL

Ekonomik Annelere 4’lü Ekonomik Paket

Zamanla yarışan anneler artık hem ekonomisini biliyor hem de defalarca marketin yolunu tutmuyor. Tek mendil almak yerine daha uygun fiyatla alışveriş yapmak isteyen anneler, Fresh’n Soft Yenidoğan Ekonomik 4’lü paket ambalajını seçerek ev ekonomisine de katkıda bulunuyor.

4’lü Paket Ürün Fiyatı: 13 TL

www.freshnsoft.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT