Fresh’n Soft’tan Hindistan Cevizi Sütü İle Nemlendiren Koruma

Alışveriş Alışveriş Fresh’n Soft’tan Hindistan Cevizi Sütü İle Nemlendiren Koruma

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Türkiye’de ıslak mendil sektörünün öncü markası ‘’Fresh’n Soft’’ annelere, Hindistan cevizi sütlü “Fresh’n Soft Premium - Losyonlu” ile bebeklerinin yumuşak teninde gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri sağlıklı ve pratik bir çözüm sunuyor.

Hindistan cevizli hoş kokusuyla bebeğinizin cildine zindelik kazandıran ıslak havlunuz alkol ve boya maddesi içermez, pH dengesi bebeğinizin cildiyle uyumludur ve bebeğinizin cildine sağladığı nem desteğiyle doğal bakım sunar.

Dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerden geçirilmiş olan “Fresh’n Soft Premium Losyonlu”, kalın ve yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin hassas cildini nazikçe temizlerken, losyonlu formülü ve içeriğinde yer alan hindistan cevizi özleriyle bebeğinizin cildini özenle korur.

Ekolojik sertifikalı hammaddeler içeren “Fresh’n Soft Premium Losyonlu” ıslak havluyu bebeğinizin cildinde güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün fiyatı: 3,75 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT