Futbol Coşkusu Güney Afrika’da! Dünya Kupasını Tribünde İzleme Fırsatı Sadece Oley.com’da!

Alışveriş Alışveriş Futbol Coşkusu Güney Afrika’da! Dünya Kupasını Tribünde İzleme Fırsatı Sadece Oley.com’da!

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 17 Nisan 2010 Cumartesi

Firma: Oley.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ Nis 17, 2010

Oley.com Dünya Kupası ve Garanti Bankası ile ortaklaşa gerçekleştirilen "Garanti"li Oley” kampanyaları ile Dünya Kupasını tribünde izleme fırsatı yakalayan Oleyciler belli oldu!

Güney Afrika’da muhteşem günler geçirecek olan Oley.com talihlileri ödüllerini 17 Nisan Cumartesi günü İstanbul’un seçkin mekanlarından Armani Caffe İstinye Park’ta yapılacak olan tören ile Oley.com Genel Müdürü Caner Erim’in elinden alacak. Törende talihliler ayrıca Oley.com yorumcusu Burcu Esmersoy ve Pascal Nouma gibi spor otoriteleri ile tanışma fırsatı da yakalayacak. Ödüllerini alacak tam 9 (dokuz) Oley.com talihlisi, şampiyonanın başlayacağı Haziran ayını merakla bekleyecek.

Oley.com bununla da yetinmiyor!
Canlı skorların da takip edilebildiği oley.com’da, alanında uzman, güçlü bir editöryel ekip tarafından hazırlanmış kuponlar ile her maç için bilinmesi gereken tüm bilgiler “infoley” adı altında yer alıyor.

oley.com `un yorumcuları arasında başta Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın olmak üzere çok sayıda önemli spor otoritesi bulunuyor. Bu isimler oley.com `un "videoley" sayfasında sadece oley.com üyelerine yönelik hazırlanmış özel çekim videolarıyla görüş ve yorumlarını paylaşıyor.

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde kurulan, misyonunu ve hedefini “Türkiye’de yasal, güvenli ve güncel içerikli bahsin adresi olmak” olarak belirleyen www.oley.com yakın bir zamanda TJK sanal bayisi olarak da hizmet verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT