Gaggenau`dan Yepyeni, Minimalist Bir Davlumbaz: AC 402

Alışveriş Alışveriş Gaggenau`dan Yepyeni, Minimalist Bir Davlumbaz: AC 402

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ May 21, 2011

Gaggenau, yeni tavan tipi modüler AC 402 havalandırma sistemi ile verimli bir hacim havalandırması için mutfağınıza özel eşsiz ve esnek bir minimalist çözüm sunuyor. Çok sessiz çalışmasıyla da öne çıkan bu cihaz, mutfakların havasını tamamıyla değiştiriyor.

Gaggenau, günümüz inovatif mutfak ve oturma odası tasarımının, havalandırma sistemleri alanında da yeni çözümler gerektirmesinden hareketle yepyeni bir tavan tipi havalandırma çözümü geliştirdi.

Hiç göze çarpmayacak bir biçimde mutfak mimarisine entegre edilebilen Gaggenau AC 402 tavan tipi havalandırma, minimalist tasarımı ve esnek kurulum olanaklarıyla öne çıkıyor. Hem boyutları hem de performansıyla mükemmel bir şekilde her mutfağa ve kişiye özel gereksinimlere göre uyarlanabilen, modüler bir sistem sunuyor. Sistem, tavanlara silme monte edilebildiği gibi mobilya elemanlarına da sorunsuzca entegre edilebiliyor.

Bireysel ve Esnek
Modüler sistem, yeni AR 400 / AR 401 fan modülleriyle kombine edilerek çalışan, ayrı ayrı kontrol, ışık ve filtre modüllerinden oluşuyor. Maksimum iki fan modülü ve sekiz adede kadar filtre modülü ile her kumanda elemanı başına, 950 ila 2800 m³/h arası güçlere ulaşılabiliyor.

Gaggenau’nun bu inovatif çözümü, özel kullanım alanlarının havalandırma sistemlerine benzersiz bir esneklik getiriyor. Aydınlatma da kişisel tercihlere göre seçilebiliyor. Kumanda elemanı, seçmeli olarak, ışıklı veya ışıksız mevcut olduğundan, AC 402 tavan havalandırması, bağımsız ışık sistemleriyle kombine edilebiliyor.

Gürültüsüz ve Verimli
Patent başvurusu yapılan kenar emiş filtreleri ve yeni fan modülleri ile kombine edilmesi sayesinde AC 402 tavan havalandırması, sadece verimli çalışmakla kalmıyor, ayrıca çok sessiz de çalışıyor. Fan modülleri, örneğin tavan arası gibi mutfağın dışına bir yere yerleştirildiğinde, bu etki daha da fazla artırılabiliyor.

Sistem, hem hava çıkışlı hem de hava dolaşımlı çalışabiliyor. Sistemin tamamı, bir uzaktan kumanda ile kontrol ediliyor. Gaggenau, havalandırma sistemleri yelpazesini, yeni tavan tipi havalandırma sistemi AC 402 ile tamamlıyor. Mutfak havalandırma çözümlerinde uzun yıllara dayanan bir uzmanlığa sahip olan şirket, bu yeni ürünüyle, mutfak havalandırma alanına da yeni standartlar getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT