Gaggenau Espresso Makinesi veya Şarap Dolabı İle 14 Şubat’ta Aşk Tazele

Alışveriş Alışveriş Gaggenau Espresso Makinesi veya Şarap Dolabı İle 14 Şubat’ta Aşk Tazele

Tarihler: 14 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Gaggenau, Sevgililer Günü’nde sevgilisine sürpriz yapmak isteyenlere çok özel ve şık hediyeler öneriyor. Gaggenau tam otomatik CM 250 espresso makinesi, sütlü kahveden cappucinoya, latteden espressoya dilediğiniz kahve çeşidini mükemmel bir şekilde hazırlıyor. Değerli şaraplarınızı saklamak ve uygun içim ısısına getirmek için tasarlanan RW 424 şarap dolabı ile ise evinizde bir şarap mahzeni yaratmanız mümkün.

“Farkın adı” Gaggenau’nun yeni teknoloji ve fonksiyonları bir araya getiren zarif tasarımlı CM 250 tam otomatik espresso makinesi ve kendine özgü eşsiz soğutma sistemiyle Gaggenau RW 424 şarap dolabı, bu Sevgililer Günü için eşsiz birer hediye alternatifi. Hem kahve hem de şarap ile sevgilinize çok özel lezzet deneyimleri yaşatıp, aşkınızı tazeleyebilirsiniz.

Dumanı Buram Buram Aşk Tüten Kahveler

Gaggenau CM 250 tam otomatik espresso makinesi görsel açıdan da muhteşem bir göz ziyafeti yaşatıyor. Kahvenin acı-tatlı tadı ve o muhteşem aroması, 14 Şubat’ta aşkın sımsıcak duyguları ile bütünleşiyor ve sevgililere, bu özel günlerini ağız tadıyla kutlama imkanı sunuyor. Üstün nitelikli seramik mamul bir diskli değirmen de cihazın yenilikleri arasında. Oldukça uzun ömürlü olan bu değirmen, taze kahve çekirdeklerini incecik bir toz haline getirirken, neredeyse hiç ses çıkarmıyor. Öğütme derecesi, kişiye özel belirlenebiliyor. Özel bir aroma-haşlama sistemi, kahve tozunun, mükemmel bir şekilde sıkıştırılmasını ve haşlama esnasında savrulmasını sağlamak suretiyle, bütün aromaların serbestçe gelişmesine olanak tanıyor. Sütlü içeceklerin hazırlanabilmesi için kolayca entegre edilebilen bir süt kabı da mevcut. 0,7 litre kapasiteli bu kap, izolasyonlu dış cidarı sayesinde sütü saatlerce taze tutabiliyor. Gaggenau tam otomatik espresso makinesinin fiyatı 6.900 TL

Tutkulu Aşklar İçin Eksiksiz Şarap Keyfi

Bir yaşam kalitesi olan şarap, lüks yemek kültürünün çok önemli bir bileşenini oluşturur. Ancak, şarabın aromasını tamamen geliştirebilmesi için uygun sıcaklıkta tutulması gerekir. Gaggenau’nun RW 424 şarap dolabı, şarabın yaşam alanlarında profesyonelce saklanabilmesine izin veren, ayarlanabilir iki ayrı iklimlendirme bölmesine sahip. İçinde toplam 64 şişe şarap, mahzen veya içme sıcaklığında depolanabiliyor. RW 424 şarap dolabının, her biri 5 °C ila 20 °C sabit sıcaklığa sahip iki iklimlendirme bölümü bulunuyor. Raflarda, magnum şişeler de saklanabiliyor. Ayrıca, çok özel şişeler, her iklimlendirme bölümünde bir prezantasyon ışığıyla vurgulanabiliyor. Konsept, özel aksesuar olarak mevcut olan münferit şişe altlıkları ve bir hava nemlendiricisiyle tamamlanıyor. Gaggenau şarap dolabının fiyatı 9.300 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT