Gaggenau ile Açık Havada Izgara ve Japon Geleneği Keyfi

Alışveriş Alışveriş Gaggenau ile Açık Havada Izgara ve Japon Geleneği Keyfi

Tarihler: 09 Haziran 2011 Perşembe ~ 09 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2011 ~ Tem 9, 2011

Mutfak teknolojisinde uzman marka Gaggenau, havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve teraslara açılan mangal ve ızgara keyfine çok fonksiyonlu, özel çözümler sunuyor. Yeni Vario Elektrikli Izgara VR 421 sunduğu az yağlı ızgara imkanı ile beslenmesine ve görünümüne dikkat edenler için çok ideal.

Japon geleneğine uygun ızgara ve pişirme olanağı sunan yeni Vario Teppan Yaki VP 421 ise sadece Asya mutfağı dostlarına değil, değişik lezzetler keşfetmek isteyen tüm damaklara hitap ediyor.

Güneşin sıcak yüzünü göstermesiyle birlikte bahçeler ve teraslar, gerek mini aile toplantılarının gerekse kalabalık barbekü partilerinin en gözde mekanları olmaya başladı. Profesyonel mutfak çözümlerini evlere taşıyan Gaggenau da güneşin göz kırpmasıyla birlikte bu kez soluğu dışarıda alarak, açık havada olmak isteyenlere, çok fonksiyonel ve özel ızgara ürünleriyle yenilikçi lezzet deneyimleri sunuyor.

Her Türlü Izgara Keyifleriniz İçin Çok Fonksiyonlu Mutfak Yardımcınız

Yeni Vario Elektrikli Izgara VR 421 ile balığı, eti ve diğer lezzetli yiyecekleri az yağlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu özelliği, açık kızartma ızgarası sağlıyor. Her biri 1500 Watt’lık iki ızgara, ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Bu şekilde arka taraf sıcak tutmaya yararken, ön tarafta ızgara yapılabiliyor.

Kapalı bir şekilde hazne içinde bulunan ızgara ısıtıcıları, aşağı damlayan yağlardan korunduğu için duman oluşumuna neredeyse hiç izin vermiyor. Isıtıcıların altında, eşit şekilde ısı dağılımı için içi lav taşı ile doldurulmuş paslanmaz çelikten bir kap bulunuyor. Lav taşı kabının altında, ızgara yağlarının çıkartılabilir toplama kabına damlaması için delikler bulunuyor. Paslanmaz çelik haznenin temizlenmesi için her iki ısıtıcının yukarı doğru kaldırılmaları yeterli oluyor.

Özel aksesuar olarak satın alınabilen döküm kızartma tavası, düz bir yüzeyde ızgara yapmayı ve yağsız olarak pişirmeyi mümkün kıldığı gibi büyük bir tava içinde pişirilen yemekleri daha kolay hazırlamayı sağlıyor. Bu tavanın 3 tarafı da yağ sıçramasını önleyecek biçimde yüksek kenarlı. Hafifçe yukarı kıvrılan ön tarafı ise ızgara yağının dışarı akmasını önlüyor.

38 cm genişliğinde, çelik ve profesyonel düğmeli Elektrikli Izgara VR 421, 400 serisinin diğer değişken mutfak cihazları ile kombine edilme özelliğine sahip.

Yalnızca Asya Mutfağı Dostları İçin Değil...

Yeni geliştirilen Vario Teppan Yaki VP 421 ile doğrudan, düz ve sert kromlaştırılmış metal yüzey üzerinde, Japon geleneğine göre ızgara ve pişirme işlemi yapılabiliyor.

İki bölgede de isterseniz tüm yüzeyde veya arzu üzerine yalnızca tek bir kısımda tam bir sıcaklık ayarlaması mümkün. Bu da aynı yüzey üzerinde hem pişirme hem de sıcak tutma anlamına geliyor. Azami güç, iki kere 1500 Watt’a varıyor. Cihazla birlikte verilen iki spatül yardımıyla hafifçe kızarmış balık veya sebzeyi çevirebilir, sosu aktarabilirsiniz. Ayrıca Teppan Yaki VP 421’in yüzeyi hafifçe temizlenmeye yetecek kadar temiz kalıyor.

38 cm genişliğinde, çelik ve profesyonel tip düğmeli Teppan Yaki VP 421 de tıpkı elektrikli ızgarada olduğu gibi, 400 serisinin diğer değişken mutfak cihazları ile kombine edilme özelliğine sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT