Gaggenau Vario Soğutucu 400 Serisi

Alışveriş Alışveriş Gaggenau Vario Soğutucu 400 Serisi

Tarihler: 10 Ekim 2011 Pazartesi ~ 10 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Gaggenau

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2011 ~ Kas 10, 2011

Gaggenau, en kaliteli malzemeler ve el işçiliği ile ürettiği Vario Soğutucu 400 Serisi ile soğutma teknolojisi ve tasarımını bir üst sınıfa taşıyarak, profesyonelliğin ayrıcalıklarını mutfaklara getiriyor.

Gaggenau, tam entegre ankastre cihazlar modüler sistemi olarak ilk Vario Soğutucu 400 Serisi’ni tanıttığı 2007’den bu yana en küçük ayrıntısına kadar kusursuz bir güzellik ve tartışmasız bir kalite sunmaya devam ediyor. 13 Vario soğutucu cihazı, ayrı ayrı, şık bir soğutma duvar oluşturmak için kombine edilebiliyor. En kaliteli malzemeler ve el işçiliği ile uzun ömürlülük yüksek düzeyde garanti altına alınmış durumda. İçleri tamamen paslanmaz çelik kaplı bu cihazlar, kendi kategorisinde en sessiz ve neredeyse tümü A+ enerji verimlilik sınıfında oluşlarıyla, teknoloji açısından da yeni standartlar belirliyor.

Soğutma Kültürünü Bir Adım İleri Taşıyan Seri: Vario Soğutucu 400 Serisi
Gaggenau, çok özel bir mutfak kültürü ve sofistike bir yaşam tarzını örnekliyor. Profesyonel standartlara odaklanan Vario soğutucu 400 serisi, soğutma kültürünü de bir basamak ileri taşıyor. İklim bölgeleri hassas kontrollü buzdolapları, dondurucular, buzdolabı-dondurucu kombinasyonları ve şarap iklimlendirme dolapları, narin gıda maddelerinin tazeliğini korumak, değerli şarapları saklamak, taze ve dondurulmuş ürünleri saklamak için ideal koşullar yaratmak üzere tasarlanmış durumda.

Cihazların İçi de Özel
Yüksek kaliteli materyal kullanımı ve el işçiliği bir araya gelince, Vario soğutucu cihazlarının uzun ömürlü oluşu da garantileniyor. İlhamını, profesyonel soğutucu teknolojisinden alan bu cihazların içleri, tamamen paslanmaz çelik kaplı. Yan ışık elemanları ve tavan spotları sayesinde geniş bir aydınlatma sağlanıyor. Sertleştirilmiş emniyetli cam raflar, dolap tam doluyken bile, kullanılabilir alandan en iyi şekilde faydalanmak için manuel veya otomatik olarak ayarlanabiliyor. Çekmece gözleri tamamen genişletilebiliyor. Serideki tüm cihazlar, buzunun çözülmesine son vererek, gıda maddeleri üzerinde zararlı buz oluşumunu önleyen No-Frost teknolojisine sahip. Buzdolapları, 0°C yakın taze soğutma bölgesi sayesinde kolay bozulan narin yiyecekleri, tazeliğini koruyarak soğutuyor.

Ayrıcalıklı Detaylar
Vario soğutucu 400 serisinin imza niteliğindeki bir diğer özelliği, milimetrik hassasiyet ile donatılmış ve elle işlenmiş son derece dayanıklı alüminyum kapı rafları. Örneğin RB/RY 491 buzdolabı-dondurucu kombinasyonu modelinin alt kapı rafı, 25 kg bir yük taşıma hacmine sahip. Ağır menteşeleri, iç bölüme kolay erişim sağlamak için kapının, 115 derecelik bir açı ile açılmasına olanak tanıyor. Ayrıca, ağır kapılar, size hizmet sunmak için yıllarca güvenli bir şekilde dayanıyor. Cihazlar, özel bir aksesuar seçimi yapılarak, paslanmaz çelik veya alüminyum kapı cepheleri ile kaplanabiliyor. Serinin 213,4 cm yükseklikteki tam entegre cihazlar kullanım kolaylığı için hem sol hem de sağ menteşeli kapı tipinde sunuluyor. Gaggenau soğutucu 400 serisi, profesyonel soğutma ve saklama teknolojisinin yanı sıra ikonik tasarımlarıyla da işlevsellik ve beğeniye de yeni standartlar getiriyor.

Gaggenau Vario Soğutucu 400 Serisi’nde Neler Yok ki?
Ayrıcalıklı Gaggenau Vario Soğutucu 400 Serisi’nde, serinin en geniş buzdolabından saklamanın tüm konforunu mutfaklara getiren derin donduruculara, soğutmanın tüm ayrıcalıklarını tek bir gövdede toplayan buzdolabı-dondurucu kombinasyonlarından şarap saklamak için saklamanın en iyi koşullarını sunan şarap iklimlendirme dolabına kadar pek çok seçenek sunuluyor.

Serinin En Geniş Buzdolabı ile Tanışın: Gaggenau Vario RC 462/472
Genişçe tasarlanmış iç bölüm, ayrı bir otomatik sıcaklık kontrolüne sahip soğutma çekmecesi ile profesyonel soğutma teknolojisinin sunduğu tüm kolaylıkları evlere getiriyor. 477 litrelik net hacmi ve 76,2 cm genişliği ile RC 472, serideki en geniş buzdolabı olma özelliği taşıyor. Ayrıca 365 litrelik net hacem ve 61 cm’lik genişliğe sahip olan RC 462 modeli de tercih edilebiliyor. Her iki model de A+ enerji sınıfı verimlilik sunuyor. Balık, et ve sebzeler gibi kolay bozulan yiyecekleri soğutmak için 0ºC ila 3ºC arasında sıcaklık ayarlı soğutma çekmecesi bulunuyor. Alandan en uygun şekilde faydalanmak için tüm raflar ayrı ayrı yerleştirilebiliyor. Dolap tamamen dolu olduğunda bile bir tuşa basılarak yükselebilir ya da alçalabilir motorlu rafa da sahip.

Saklamanın Tüm Konforu Bu Cihazlarda Saklı: Gaggenau Vario RF 411/461/471 ve RF 413/463
Geniş 4-yıldızlı dondurucu bölmesi, modern derin dondurucu ile saklamanın tüm rahatlıklarını sunuyor. Cihazlar arasından; 45,7 cm, 61 cm veya 76,2 cm genişliğinde olanlar ile 191’den 417 litreye kadar net hacim sunanlar ihtiyaca uygun olarak seçilebiliyor. Hepsinin enerji verimliliği A+ enerji sınıfında. 4 kg ağırlığındaki bir buz deposu ile sabit bir su girişi bağlantısına sahip olan ve günlük yaklaşık 1.4 kg’lık buz üretme kapasiteli entegre buz makinesi bulunuyor. RF 413/463 modelleri, buna ek olarak, buz, ezilmiş buz ve soğuk su için ışıklı bir dağıtıcı ile donatılmış durumda.

Üstü Soğutucu Altı Dondurucu: Gaggenau Vario 400 RB/RY 491
Buzdolabı-Dondurucu kombinasyonları, yeni Vario soğutma serisinin tüm avantajlarını bir cihazda bünyesinde barındırıyor. Üst yarısı bir soğutma bölmesiyken, alt kısım 4-yıldızlı bir dondurucu çekmecesi. Her iki model de bağımsız kullanımlar için tam paslanmaz çelik kaplama ile donatılmış. 91.4 cm genişliğindeki cihazların net hacmi 530 litre ve her ikisi de A+ enerji sınıfında. Soğutma bölmesi, +2° C ile +8 °C’lik elektronik sıcaklık kontrolüne sahip. Taze soğutma bölgesinde sıcaklık 3° C derece daha düşük olarak ayarlanabiliyor. Böylece jambon, sucuk ve peynir gibi gıda ürünleri neredeyse iki kat uzun süre taze tutulabiliyor.

İç kısımda ek olarak, son derece pratik ve tamamen genişletilebilir çekmeceli 138 litrelik net hacme sahip 4-yıldızlı dondurucu çekmecesi bulunuyor ve -14ºC ila -25ºC arasındaki elektronik sıcaklık kontrol özelliği sunuyor. Sabit bir su girişi bağlantısı bulunan, günlük yaklaşık 1,7 kg’lık buz üretme ve yaklaşık 2 kg buz saklama kapasiteli entegre buz makinesi bulunuyor. Emniyetli cam raflardan bir tanesi, alandan en uygun şekilde faydalanmak amaçlı asimetrik olarak bölünebiliyor, motorlu olan diğeri ise dolap tamamen dolu olduğunda bile bir tuşa basılarak ayarlanabiliyor.

Şarap Yıllandırmak Hiç Bu Kadar Ayrıcalıklı Olmamıştı: Gaggenau Vario RW 414/464
En iyi saklama koşulları için sıcaklığın sabit dereceye ayarlanmasını sağlayan iki bağımsız kontrol edilebilir sıcaklık bölmesi çok ayrıcalıklı. 45.7 cm ve 61 cm genişlik sunan iki model de, kullanım kolaylığı için hem sol hem de sağ menteşeli cam kapı tipinde sunuluyor. Şarap iklimlendirme dolabının her birinde, 5 °C ila 20 °C sabit sıcaklığa sahip iki iklimlendirme bölümü bulunuyor. Optimum düzeydeki nem oranı, iki farklı nem kademesiyle sağlanıyor. Havalandırma sistemi, koku partiküllerini emiyor ve bir antibakteriyel aktif karbon filtre üzerinden geçtikten sonra hava sirkülasyonu sağlanıyor. Böylece, cihazın içi, hiçbir zaman koku yapmıyor. UV korumalı cam kapı, gün ışığına maruz kalmaktan kaynaklanan istenmeyen aromaları önlüyor. Dolabın darbe amortisörlü askıları sayesinde şarap şişeleri hemen hemen hiç titremeden depolanabiliyor.

Cihazlarda, magnum şişeler de dahil olmak üzere 101 şişe şarap saklanabiliyor. On adet kayın ahşabı çubukları yuvarlaklaştırılmış raf, hassas şarap etiketlerine herhangi bir zarar gelmesini engelliyor. Çok özel şişeleri vurgulamak ve göstermek amacıyla bir prezantasyon ışığı seçilebiliyor. Tek şişelerin sunumu için genişletilebilir alüminyum raf ve sunucular özel aksesuar olarak temin edilebiliyor. Dolabın içine aynı zamanda, sürahiler, açık şişeler ve bir de tütünlük yerleştirilebiliyor. Özel aksesuar olarak bir de kapı kilidi sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT