Gaia and Gino Tasarımı Hediyelik Eşyalar Godiva Mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Gaia and Gino Tasarımı Hediyelik Eşyalar Godiva Mağazalarında

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Gaia and Gino

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Çikolata ve tasarımda lüksün buluşma noktası Godiva, lüks ev objeleri tasarımında ödüllü markalardan biri olan Gaia & Gino’nun en özel koleksiyonlarını mağazalarında satışa sundu.

Lüks çikolatanın önde gelen markası Godiva şimdi de Nişantaşı ve Akmerkez’deki mağazalarında Gaia & Gino tasarım ürünlerini, lüks hediyelik eşyalar bölümünde müşterileriyle buluşturuyor. Her iki markanın da trend ve tasarımda öncü olması ve el yapımı ürünleri müşterilerinin beğenilerine sunuyor olması iki markanın biraraya gelmesinde etkili oldu.

Dünya çapında stil konusunda uzman mağazalarda satışa sunulan Gaia & Gino’nun ödüllü tasarımcıları tarafından tasarlanmış birbirinden şık koleksiyonları, Godiva’nın eşsiz lezzetlerine farklı bir ayrıcalık katıyor. Nişantaşı ve Akmerkez mağazalarında, Godiva’nın el yapımı, şık ve lezzetli pralinler ile trüflerini, Gaia & Gino’nun Eye Collection veya Bloom Collection’dan seçilecek kaselere doldurarak şık bir hediye oluşturmak mümkün.

Godiva mağazalarında satışa sunulan Gaia & Gino tasarımlarından biri Sebastian Bergne tasarımlı Eye Collection serisi ürünleri. Türk kültürünün önemli değerlerinden İznik çinisi ile yapılan ve Türk tarihi ile modern tasarımı kombine eden bu koleksiyon, beyaz çini üzerine parlak varak deseni ve Swarovski taş işlemeleri ile, Gaia & Gino markasının en özel koleksiyonlarından biri niteliğinde. Aynı zamanda, tasarımda kristal kullanımına yeni ve şık yollar bulmayı amaçlayan “Swarovski elements at work” adlı global projenin kapsamında yer alıyor.

Godiva mağazalarında satılan bir diğer Gaia & Gino ürünü olan Bloom Collection ise Emir Uras tarafından tasarlanmış, içleri farklı şık desenlerle süslenmiş kaselerden oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT