Gali Collection, Baş Döndürücü Tasarımlarıyla Denizi Yanıbaşınıza Getiriyor!

Alışveriş Alışveriş Gali Collection, Baş Döndürücü Tasarımlarıyla Denizi Yanıbaşınıza Getiriyor!

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 21 Eylül 2007 Cuma

Firma: Gali Collection

Telefon: 0 212 234 01 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 21, 2007

Gali Collection, Baş Döndürücü Tasarımlarıyla Denizi Yanıbaşınıza Getiriyor!

Gali Collection yepyeni “Deniz Serisi” koleksiyonunda mavinin huzurunu sizlere sunuyor…
Evinizi denizin mavisiyle serinletmeye ve eşsiz bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Gali Collection yeni “Deniz Serisi” koleksiyonuyla denizi evinize taşıyor.

Doğanın bereketinden esinlenerek yola çıkılan fikirler tasarımın zenginliğiyle buluşuyor. Kıvrımların baş döndürücü etkisi, evinize Gali Collection tasarımı objelerle yansıyor. Gali Collection sadece size özel ve bir eşi daha olmayan özel tasarımlarla evinizin şıklığını tamamlamayı hedefliyor. Gali Collection, çay kaşığından gümüş şarap mantarına, bardakları kavrayan gümüş işlemelerden taşlarla bezenmiş tabağa kadar zengin bir koleksiyona sahip bulunuyor.

Gümüş, inci, cam ve modaya uygun taşlar, özel tasarımla birleştirilerek yaratılan objeler adeta akıcılığın resmini çiziyor. Taşların kendi doğal formları tamamen korunarak üretilen eşyalarda kullanılan malzemeler, Gali Collection’un yaratıcısı Gülnur Ayaz tarafından dünyanın pek çok ülkesine yapılan seyahatlerde özel olarak seçiliyor ve keşfedilmemişi keşfetmeniz için sizlere sunmanın keyfini yaşıyor. Yurt dışından da pek çok özel sipariş alan Gali Collection’a uğramanızı öneriyor ve evinizde olmayı bekleyen bir eşyayı keşfetmeye bekliyoruz.

www.thegalicollection.com
Tel: 0 212 234 01 38

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT