Galleria`dan Babalar Günü`ne Sürpriz Hediyeelr

Alışveriş Alışveriş Galleria`dan Babalar Günü`ne Sürpriz Hediyeelr

Tarihler: 10 Haziran 2009 Çarşamba ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Galleria

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2009 ~ Haz 21, 2009
GALLERİA’DAN BABALAR GÜNÜNDE SÜRPRİZ HEDİYELER...
Babalar Günü alışverişini Galleria’dan yapanlar; Sheraton Ataköy’de brunch, havuz ve SPA keyfi, İstanbul Sailing Academy’de yelken gezisi,Galleria’da bowling ve sinema bileti kazanabiliyor...

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria’da, 20 Haziran cumartesi günü başlayacak ve 21 Haziran’da da devam edecek ‘Babalar Günü’ne özel hediye yağmuru içinde; yapılan her 200 TL’lik alışveriş karşılığında, gün içinde sürpriz anonslarla 10 adet Sheraton Istanbul Ataköy Hotel Cookbook Restaurant’da iki kişilik Babalar Günü brunch’ı,10 adet Pozitive SPA’dan masaj ve 10 adet havuz girişi imkânı sunuluyor.

Ayrıca yine her 200 TL’lik alışveriş karşılığında 5 kişi, İstanbul Sailing Academy’de iki kişilik “Babam ve Ben Yelken Hediyesi” ile keyifli bir gezi kazanıyor. Yelkenli gezisini kazanan talihlilerin güvenliği açısından 12 yaş sınırı bulunuyor ve kampanya 5 Temmuz’a kadar geçerli.

Yediden yetmişe herkesin buluşma noktası olan Galleria, ayrıca bu özel gün için gerçekleştirilen her 100 TL’lik alışveriş karşılığında 10 adet bowling ve 10 adet sinema bileti kazandırıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT