Gamze Saraçoğlu Ünlü Duvar Kağıdı Markası Rasch İçin Tasarladı

Alışveriş Alışveriş Gamze Saraçoğlu Ünlü Duvar Kağıdı Markası Rasch İçin Tasarladı

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 25 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: HannaHome

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ Haz 25, 2012

HannaHome’un temsilciliğini yaptığı duvar kağıdında trendleri belirleyen dünyaca ünlü Rasch markası bir ilke imza atarak Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarından Gamze Saraçoğlu imzasını taşıyan yeni koleksiyonu ile duvar kağıdını yeniden yorumladı.

Türkiye dekorasyon sektörüne 2009 yılında HannaHome ile hızlı bir giriş yapan dünyaca tanınmış duvar kağıdı markası Rasch’ın, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarından Gamze Saraçoğlu ile hazırladığı yeni koleksiyonu 13 Nisan 2012 tarihinde Ritz Carlton Oteli’nde düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Toplantıda konuşan HannaHome Yönetici Ortağı Oğuzhan Özden ‘HannaHome olarak alanlarında lider dünyaca ünlü markalar ile dekorasyon sektöründe fark yaratmak üzere yola çıktık. Bu kapsamda duvar kağıdı sektöründe dünyada trendleri belirleyen Rasch markası ile Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarından Gamze Saraçoğlu’nu bir araya getirdiğimiz ve böyle özel bir koleksiyonun yaratılmasına öncülük ettiğimiz için çok mutluyuz’ şeklinde konuştu.

Duvar kağıdı sektöründe dünya çapında gerçekleştirdiği tasarım projelerine bir yenisini daha ekleyen Rasch’ın bu koleksiyonu, Türkiye’den bir moda tasarımcısı imzasını taşıması ve tamamen Türkiye’ye özel olarak hazırlanması açısından bir ilk olma niteliği taşıyor.

İlk kez Türkiye’den bir tasarımcı ile çalıştıklarını belirten Rasch Ortadoğu ve Avrupa Bölgesi’nden sorumlu başkan yardımcısı Orlando Roque ise ‘Kalite, yenilik ve yaratıcılığa önem veren bir firma olarak şu ana kadar Avrupa’da mimarlık ve moda dünyasının önemli isimleri ile özel çalışmalar gerçekleştirdik. Gamze Saraçoğlu ile hayata geçirdiğimiz bu yeni koleksiyon en özel çalışmalarımız arasında yerini aldı bile. Gamze’nin tasarım yaklaşımı, iş disiplini ve ortaya çıkardığı desenler bizi adeta büyüledi’ şeklinde konuştu.

Yeni işbirliği ile tasarım yolculuğunu kumaşlardan, yaşam alanlarına taşıyan başarılı moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu ise ‘Bir moda tasarımcısı olarak şimdiye kadar tasarımlarımla siluetlere dokunabilirken, bu özel koleksiyonla birlikte insanların yaşam alanlarında hayatlarına dokunabilecek olmak benim için farklı bir heyecan.... Rasch gibi alanında öncü bir marka ile böyle bir projeye imza attığım için çok mutluyum’ şeklinde konuştu.

Koleksiyon 8 tema altında toplanıyor...

Koleksiyon içerisinde; naif ve romantik düş bahçesi, hareketli ve minimal ritm, kanaviçe desenleri ile nostaljik kanvas, çiçeksi giz, geçmişin izlerini günümüze taşıyan twist, şal motifleri ile ritüel, Swarovski taşlı seçenekleri ile geometrik retouch, detayın gücünü bütünün zarafeti ile birleştiren mozaik olmak üzere 8 farklı tema, ünlü tasarımcının farklı duygularını yaşam alanlarına yansıtıyor. İncelikle işlenmiş desenlerin, yumuşak renk kullanımları ile harmanlandığı koleksiyon, Gamze Saraçoğlu’nun estetik anlayışı ile günümüzün romantizmini kucaklıyor. Gamze Saraçoğlu imzasını taşıyacak bu özel koleksiyon Mayıs ayı içerisinde satışa sunulacak. Koleksiyonda bulunan duvar kağıtlarının 1 rulosu için (5 metrekare) KDV dahil tavsiye edilen satış fiyatı 120 Euro, Swarovski taşlı modeller için ise 1 rulosu (1,5 metrekare) KDV dahil 240 Euro olarak belirlendi. Daha detaylı bilgi için; www.hannahome.com.tr ve info@hannahome.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT