Garanti’nin `I LOVE BONUS` kampanyaları, yılbaşı ve bayram harcamalarına kolaylık sağlıyor.

Alışveriş Alışveriş Garanti’nin `I LOVE BONUS` kampanyaları, yılbaşı ve bayram harcamalarına kolaylık sağlıyor.

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 31 Aralık 2007 Pazartesi

Firma: Garanti Bonus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 31, 2007
Garanti’nin “I LOVE BONUS” kampanyaları, yılbaşı ve bayram harcamalarına kolaylık sağlıyor.
Türkiye’nin bedavası en bol kredi kartı Bonus Card, “I Love Bonus” kampanyalarıyla müşterilerine keyifli bir yılbaşı ve bayram alışverişi vaat ediyor.

I Love Bonus kampanyasına katılan Bonus Card kullanıcıları, 2-31 Aralık tarihleri arasında 500 YTL avans bonus kazanma fırsatı elde ediyor. “AVANS” kelimesini ve kartlarının son 6 hanesini yazarak 3340`a SMS gönderen ilk 100.000 kişi, harcama şartı olmadan, 500 YTL avans bonus kazanacak. Müşteri değerlendirmesi yapıldıktan sonra karta avans olarak yüklenen bonus, 31 Ocak 2008 tarihine kadar harcanmadığı takdirde geri alınacak. Harcanan avans bonus tutarı ise 2 taksit halinde, kullanıcının 2 Şubat ve 3 Mart tarihli ekstrelerine yansıtılacak.

“I Love Bonus” kampanyası kapsamında ayrıca, Bonus Card sahiplerine, 16-31 Aralık tarihleri arasında sektörlere özel fırsatlar da sunuluyor. Fırsatları takip ederek, 2 günde bir farklı sektörlerde Bonus Card’ıyla alışveriş yapanlar, 300 YTL`ye varan bonus kazanabilecek. Sektörlerin sunduğu fırsatlar 2 günde bir yenilenerek, kullanıcılara, gazete reklamı, e-posta, SMS ve bonus.com.tr kanalıyla duyurulacak. Ayrıca cep telefonunun mesaj bölümüne “KMP” yazıp 3340’a gönderen Bonus Card sahiplerine, o gün hangi sektörde kampanya yapıldığına dair bilgi, yine SMS ile bildirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, “Bonus Card bugün en çok tercih edilen kredi kartı olmasının yanı sıra, aynı zamanda Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alıyor. Bu başarının en önemli nedeni, yaptığımız her uygulamada, öncelikle kart kullanıcılarımızın menfaatini gözetmemiz. ‘I Love Bonus’ kampanyalarıyla da kart sahiplerine, bayram ve yılbaşı nedeniyle artan masraflarını karşılamaları için özel çözümler sunuyoruz. Türkiye`de bir ilk niteliği taşıyan avans bonus kampanyası için tüketicilerden aldığımız olumlu tepkilerden yola çıkarak, önümüzdeki dönemlerde değişik kampanyalar düzenlemeyi planlıyoruz.”dedi.

“I LOVE BONUS” AVANS KAMPANYASI
· Kampanyadan sadece Bonus Card sahipleri faydalanabiliyor.
· Kampanyaya sadece 3340’a SMS göndererek başvurulabiliyor.
· Kullanıcıların SMS metninde, AVANS yazdıktan sonra 1 boşluk bırakıp, BonusCard’larının son 6 hanesini yazarak 3340 göndermesi gerekiyor.
· Bonus Card sahibinin kampanyaya katılabilmesi için, az 500 YTL kart limitine sahip olması gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT