Gardena bahçe eldivenleriyle annenizin ellerini koruyun

Alışveriş Alışveriş Gardena bahçe eldivenleriyle annenizin ellerini koruyun

Tarihler: 06 Mayıs 2008 Salı ~ 11 Mayıs 2008 Pazar

Firma: Gardena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2008 ~ May 11, 2008
Gardena bahçe eldivenleriyle annenizin ellerini koruyun
ANNELERİMİZE GÜLLERİN DİKENİ BİLE BATMASIN
Ona sevgimizi ne kadar göstermeye çalışsak da, annelerimizin bizlere olan sevgisi ile kıyasladığımızda, sönük kalır sevgimiz. Bu sevginin bir ifadesi olarak Gardena-Dost annelerimiz için şık bir hediye alternatifi sunuyor. Gardena bahçe eldiveni ile annenizin zarif ve güzel ellerini koruyabilirsiniz. Renkli, şık tasarımıyla dikkat çeken Gardena eldivenlerle hem balkonda hem de bahçede çiçek bakımı anneniz için güvenli ve keyifli hale geliyor.

Toprakla uğraşırken elleri yıpranmayacak
Toprakla uğraşmak keyiflidir, ancak yaralanmalara ve kirlenmeye karşı eldiven kullanmak gerekir. Bahçecilik sektörünün dünya lideri Gardena tarafından üretilen bahçe eldivenleri, kaliteli malzemesi ve yüksek koruma özelliğiyle çok yönlü kullanım için en iyi seçimlerden biridir. Elleri saran ve pamuklu-triko kumaştan imal edilen Gardena bakım eldiveni sayesinde, anneniz saksı değiştirme, fideleme, ekme gibi hassasiyet gerektiren işleri kolayca yapar. Dayanıklı ve kaymayan avuç içleri; çapalama, kesme, vb. işlemlerde çapanın veya makasın sıkıca kavranmasını sağlar. Lastikle kaplanmış üst yüzeyi, eldivenin su tutmasını engellerken terlemeyi önleyen pamuklu özel iç dokumasıyla da annenizin çiçekleriyle saatlerce ve rahatça çalışmasını sağlar. Parmakların ön kısımları güçlendirilmiş Gardena bahçe eldivenleri, annenizin elleri için ekstra koruma sağlayarak her zaman zarif ve bakımlı kalmasına yardımcı olur.

Herkese özel eldiven
Small, medium, large ve xlarge bedenleriyle satışa sunulan Gardena eldivenlerin çocuklar için 3 – 7 ve 7 – 10 yaş gruplarına özel seçenekleri de bulunuyor.
Bahçelerini diledikleri gibi şekillendirsinler
Bitkilerin sağlıklı büyümeleri için sulamak kadar budamakta önemlidir. Budama bitkilerin bakımını yaparken aynı zamanda şekillendirilerek güzel görünmelerini de sağlar. Gardena, çiçek ve bahçe bakımıyla ilgilenen anneler için diğer bir hediye alternatifi olarak bahçe makasını sunuyor. Şık tasarımı, yıllara meydan okuyan dayanıklı yapısıyla beğeni toplayan Gardena bahçe makası, bahçesini dilediği gibi şekillendirmeyi seven annelerin en büyük yardımcısı oluyor. Sap açılma mesafesi uygulama durumuna ve el büyüklüğüne göre manüel ayarlanabilen Gardena bahçe makası ile anneniz yorulmadan bahçesini şekillendirir.
Gardena bahçe eldivenlerini ve bahçe makaslarını tüm Gardena-Dost bayilerinden ve yapı marketlerden temin edebilirsiniz. Detaylı bilgi için : www.gardena-dost.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT