Gardena’dan Kadınlar Günü’ne özel ürünler

Alışveriş Alışveriş Gardena’dan Kadınlar Günü’ne özel ürünler

Tarihler: 04 Mart 2010 Perşembe ~ 08 Mart 2010 Pazartesi

Firma: Gardena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2010 ~ Mar 8, 2010
Kadınlar Günü’nde kendinize hediye edeceğiniz Gardena ürünleriyle baharı keyifli bir şekilde karşılayıp, tüm stresinizden arınabilirsiniz.

Kadınlar Günü’nü farklı hediye seçenekleriyle kutlamaya ne dersiniz? Vazodaki bir demet çiçeği koklamak yerine, kendinize ait toprak ve çiçeklerle uğraşarak, huzurlu bir ortamda hobi bahçeciliğine adım atmanızı amaçlayan Gardena, Kadınlar Günü’ne özel hediye önerilerinde bulunuyor.

Hafta sonu bir günlüğüne şehir dışına çıksak, kırlarla buluşsak ya da yemyeşil çimlere dokunsak ayaklarımızla ruhumuzun ne kadar dinlendiğini hemen fark edebiliyoruz. Bir günlük bu dinginliği anlata anlata bitiremiyoruz bazen günlerce. Bu duyguyu devam ettirmek isteyenler her zaman doğayla iç içe olmayı tercih ediyor ve kendi alanlarını yaratıyorlar mutlaka. Eğer varsa bahçelerinde, yoksa teras ya da balkonlarının bir köşesinde… Hatta bazen pencere önleri bile yeterli olabiliyor ilgilenirken de seyrederken de huzur veren alanlar yaratmak için.

Gardena’nın hobi bahçeciliğinde kullanılan küçük ev aletleri, ister balkonunuz isterseniz de bahçenizde çiçeklerle ve toprakla uğraşmanın keyfini çıkartmanız için ideal. Son derece pratik ve günlük kullanıma uygun şekilde üretilen Gardena ürünleri, bahçe makasından el küreğine, tırmıktan su fısfısına kadar geniş bir yelpazedeki talepleri karşılıyor. Çiçeklerle ve toprakla uğraşmak isteyen ancak sırt ağrısından yakınanlar da düşünülmüş elbette. Ergonomik bir tasarıma sahip Gardena el aletlerinin uzatma sapları sayesinde eğilmeden ve sırt ağrısı çekmeden bahçe ya da balkonda her işi yapmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT